Veckans!

Kass uppdatering och en massa saker har har hänt sen sist! Julafton, självklart! Massa presenter och god mat. Keylin fick en massa presenter men alexandras present var mest uppskattad! Får slänga in en bild på den senare!
Den 25e gick jag ut för första gången på en massa månader och lämnade tjejan själv med farmor. Jag och jose gick ut med kim,chato och en annan kille. Vi hade det skit kul, roligt sällskap och en massa dricka. Bara det att i slutet så orkar inte fötterna med längre, gjorde sviiiin ont!
Men sen var det tillbaka hem och vaknade helt död och brösten uppe i halsen på mig. Nackdelen med att dricka alkohol och amma är ju att jag ej kan amma henne på en massa timmar. Så det var första gången brösten pekade framåt och inte neråt haha!!
Nu har ni iallafall fått er någonting att läsa, nu ska jag laga mat!!

Keylin!

Jag var inne och tittade på www.svenskanamn.se och vet ni vad? Keylin är den enda i sverige som heter så :)

( Min data krånglar så kan ej lägga in bilder ifrån min kamera så får ladda upp dem få som jag tar genom kameran på data )

god morgon

Jag vaknade vid halv 9 och resten av folket i detta hus ligger fortfarande och sover. Antar att keylin vaknar när som och vill äta, hon somnade ju runt 01:00 inatt. Duktig tjej!
Kanske ska ut den 25e om det går bra med att pumpa ut bröstmjölk, vilket det inte gör ännu. Har endast fått ut en flaska. Hur kan det vara svårt och pumpa? Fattar inte. Kim hjälp mig! Jag kanske har skruvat ihop den fel ;) Men så korkad kan jag inte vara.
Nu vaknade jose, kanske ska gå in och väcka maddame!

Julen

Nu är julen nära. Alla julklappar är färdiga, knäcken är gjorde och all julmat är inhandlad. Nu fattas endast lussekatterna som görs imorgon! Även Keylin är redo inför sin första jul!

tja tja

Sådär nu är nästan alla julklappar köpta. Ingen stess inför julen. Nu när kim tipsade mig om den färdigkokta julskinkan så har allt löst sig.  Slipper man stå hela dagen i köket!
Så idag blir det ingen träning eftersom jag ska iväg till min lillebror och äta middag!
Hörs ikväll!

2 månader

Tiden går så fruktansvärt fort, känns inte länge sen då jag började ha värkar och sedan åkte upp till förlossningen. Men det har gått 2 månader, idag blir våran tjeja 2 månader! Märks att hon bara blir större och större. "pratar" för fullt och leer en massa, en riktigt glad tjej!
Underbart att få ha denna prinsessa i 2 månader och vi kommer få år tillsammans!
Då..
Nu..

...

Jag skulle egentligen ha gått upp tidigt och tränat, men vi alla sov här hemma fram till 11. Keylin somnade vid 12.00 inatt och vaknade runt 04.00 och ville äta, sen somnade hon om och vaknade vid 11.00!? Hon är så duktig!
Skulle ha träffat jessica idag men vi tar de imorgon istället, så ikväll ska jag iväg och träna med kim!

..

God natt allesammans, upp tidigt imorgon och träna!

älskade unge


header!

Någon som vill göra en ny header åt mig? någon? ingen? nähee..


Träning!

Nu är jag igång stenhårt med träningen! Var och träna imorse i 90 min kände mig helt död efteråt. Och imorgon har jag zumba och på fredag afrodans, dock ska jag gå på afrodansen själv eftersom kim inte kan innan 6. Ska bli skitkul, men någon som vet hur afrodans är? För det vet absolut inte jag!

Ska köpa mig träninskläder denna månad med, riktigt slimmade träningsbyxor som gör att jag får kameltå! NOT! Nä men bekvämma och skapligt snygga träningskläder ska inhandlas. Nu får träningen bli en del av våran vardag! Skitkul!


.-.

Keylin vägde 5140 g & är 59 cm. Hon kommer bli en lång tjej, inte lika kort som sin mamma! Och läkaren sa att hon var helt perfekt, kunde inte bli bättre både vikt eller längd.

Så nästa gång vi ska till bvc så ska dem ta 3 månaders sprutan :( Hoppas de går bra!


Bvc

Nu sa jag till bvc med lillan, uppdaterar senare.. Jag jose och svärmor har slagit vad om hennes vikt. Jag gissar på 5300, svärmor 5200 och jose 5000g!

Hon vägde 4640 för ca 3 veckor sedan. vad gissar ni på?


dag 4

Hoppar över dag 3, och går till dag 4!

Mina rädslor

Det finns ganska mycket som jag är rädd för, men efter att jag fick barn så har rädslan att någonting ska hända mig totalt försvunnit och har istället övergått till rädslan att någonting ska hända keylin. Jag lever för henne!

Sen är jag väldigt rädd för höga höjder och trånga utrymmen. Men det som kanske är mina största rädsla efter keylin är nog det okända?! Nu tänker ni säkert på spöken, Men nej inte spöken! utan saker som man inte kan förklara eller styra över. Jag är väldigt duktig på att inbilla mig och få mig vettskrämd. Och har jag väl inbillat mig något så drabbar det mig under natten, jag får faktiskt svårt att sova?!

Men jaa nu vet ni, mina största rädslor: Att någonting händer älskade keylin,höjder,trånga utrymmen och det okända!


.--.

Dag 2

Min första kyss? Jag har ingen aning. Jag skriver istället som emily, min första kyss med min pojkvän!

Den 17e december 2009 kysstes jag och jose för första gången. Vi var "hemma" hos mig och festade lite. vi hade suttit och pratat med varandra i flera timmar tills han äntligen la armen runt om mina höfter ( som inte finns kvar längre :P ) och sedan så blev de närgånget (självklart) och så kysstes vi.


frågor

Hittade denna på elins blogg som jag ska besvara dag för dag!

Dag 2 - Min första kyss.

Dag 3 - Vad är kärlek?
Dag 4 – Mina rädslor.
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig.
Dag 6 – Min första fylla.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 9 – Min första kärlek.
Dag 10 – Det här önskar jag mig i julklapp.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – Ett resemål jag vill åka till.
Dag 13 – Det här får mig att må bra.
Dag 14 – Det här får mig att gråta.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Det här betyder musik för mig.
Dag 19 - Min favorit högtid.
Dag 20 – Någon jag vill byta utseende med & varför.
Dag 21 – Det här får mig att vara lycklig.
Dag 22 – Det här stör mig.
Dag 23 – Det här är jag tacksam över.
Dag 24 – Mina mål för 2011

RSS 2.0