Slutkörd

Blir inget mer inlägg idag. Har haft fullt upp hela dagen med att flytta saker till nya lägenheten.
Jag är helt slutkörd, har ont i fötterna och ryggen. Vi hörs imorgon efter att jag vaknat, blir en lång sovmorgon.

Vecka 21

Går in i vecka 21 imorgon, herregud vad tiden går fort. Här är lite bilder..


Tröjorna täcker inte magen längre haha.



Känns otroligt bra att min barnmorska tycker att min viktökning går kanon bra. Endast 3 kilo på 2 månader. Det enda som växer på mig är rumpan,brösten och magen. Men däremot har jag även lagt på mig lite på låren.
Och inga bristningar på magen ännu, och jag hoppas verkligen det håller i sig.

Nu när jag jämnför dessa bilder med dem första när jag va i 3e månaden och trodde jag hade bebis mage, så har jag i dagsläget insett att det INTE är bebis mage. Magen sväller ju upp för att allt innuti magen ställer om sig och flyttar runt och man tror man har bebis mage. Min mage började växa i vecka 16 till och bli en rund hård kulla :)


Sleepover

Är i min nya lägenhet nu, lastade av lite barnkläder och papper här hemma. Ska även iväg och handla hem mat, så nu är kyl och frys igångsatta. Jag och malin tänkte sov över här inatt, finns dock inga möbler. Men hon tar med sig en luftmadrass och sovsäckar haha! Det har sin charm det också. Men så länge det finns en data med internet så funkar allt eller hur?

Ska ta lite bilder på lagenheten, men det blir senare isåfall. Så här får ni 2 bilder ifrån det stora toaletten.



Dock så ser man inte badrummet i helhet! bättre bilder kommer.


Buenos dias!

Tog mig en rejäl sovmorgon idag, men det behövdes för nu känner jag mig utvilad.  Igår blev det en mysdag med mig själv och självklart godsakerna brevid ;) Inga godsaker inget mys!

Hade underbar dröm inatt, drömde att bebisen föddes. Det enda jag gjorde med HONOM (det var en liten pojke) var att pussa på honom och krama om honom. Ni vet ju när bebisar är små så har dem alltid munnen öppen? när man kommer fram med sina läpper eller någon sak.. Så vi pussades massor! Jag längtar!


Du är så fin! jag längtar efter dig..

trotsig 20åring?

Jag funderar på om jag ska sova ett tag? Är ju så trött. Men då kommer jag säkert inte somna ikväll!?
Och jag vill till affären och köpa något gott, men jag vet inte vad som är gott för tillfället! Gnällspik i trotsåldern är vad jag känner mig som idag!

NU ska jag lyfta detta feta arsel ännu en gång och vandra till affären i mina nya skor som jag köpte idag.

Visar bild på dem och de andra paret sedan!


The keys

Blev ännu en lång dag i mammas lägenhet, packade ner det mesta. Sedan fick jag mitt efterlängtade samtal från hyresbostäder som hade bra nyheter! Det var fritt fram att hämta nycklarna. Så åkte upp på dirren och hämtade nycklarna och jag kan inte vara mer nöjd än vad jag är med lägenheten! Den är stor och fräsch, dock ska jag tapetsera om oavsett om det är nytapetserat. Vill ha efter min smak!

Jag är så jädrans trött att ögonen går i kors och jag är öven mätt och belåten. Så vad ska man göra de sista timmarna innan man ska lägga sig? Ligga i sängen och bara kolla på tv. Det förtjänar jag efter att jag gått upp tidigt varje dag och fixat och donat. Ryggen är förbannad på mig för allt bärande och böjande! aj aj..


Natten närmar sig

Det var visst min underbara alexandra som förstod att man faktiskt skulle lämna en kommentar i min blogg haha!

Men nu tänkte jag hoppas i sängen och försöka sova, har insett att jag endå fastnar vid datan till klockan 12.  Alla dagar denna vecka har jag faktiskt gått upp runt halv 9, riktigt bra utav en latmask som mig. Men har ju haft ett och ett annat och göra. Imorgon får jag även nyckeln till min lägenhet och då ska alexandra med mig!

nattinatii!


Protest!

Om ingen börjar kommentera snart så kommer jag strejka med att blogga! Inga kommentarer
INGEN BLOGG!

Fattar ni det nu? :)


packning,mat och kissproblem!

Har packat och hållt på hela dagen, så nu har man ont i ryggen och lederna!

Gick upp redan vid halv 9 och åkte till mammas lägenhet och började fixa och dona, efter flera timmars packande så unnade jag mig potatis sallad med grillad kycklingklubba, dock är bara det grillade och kryddiga skinet över kycklingen god men potatissallad går att äta i mängder.

Har haft såna kissproblem idag, tror bebisen sparkar och vänder sig rätt vilt där nere för idag har den har legat och tryckt mot min kissblåsa. Sprang på toa var 30e min!! Höll på och bli galen, men nu har det gått över har buffat på bebisen så nu har den flyttat upp sig lite, men den sparkar på för fulla rullar och visar att den lever :)

Nu ska jag ta mig ett glas med kall mjölk och macka.

Flyttdags

HJÄLPER MAMMA ATT FLYTTA, BLIR EN HELDAG! Hörs ikväll.


Godnatt

Nu ska jag lägga mig och försöka sova. Ska upp tidigt imorgon. Om lillen där inne vill sluta sparka så kanske jag somnar snabbare, men nu lever h@n loppan där inne. Magen bara trycks ut imellanåt, scary!

 NU hoppas vi på att jag kanske kan få nyckeln till lägenheten imorgon eller fredag eller hur?

Hyran!

Sådär nu har jag betalat min första hyra! Känns hur skönt som helst att den är betald, så inflyttning sker kommande tisdagen. Har även varit och köpt mina järntabletter, fick ett samtal av min barnmorksa imorse om att jag hade låga järnvärden så med dessa tabletter skulle det tydligen hjälpa :) Inte för att jag själv har kännt av någonting. Bara lite trött, men det har jag alltid varit?!


Jessica sjökvist

Min brors ex som har blivit dömd för flera bedrägerier fortsätter!! Hon är fan sjuk i huvudet! Men skönt att även vi har en anmälan på henne nu, för nu ska subban åka dit!

http://maliboo.webblogg.se/2010/april/jessica-rovhal.html

http://maliboo.webblogg.se/2010/march/you-f-ing-criminal.html?_tmp=ce5606e6da3dd53653d43d1048a1531487516302

Och ni som vill veta någonting om henne, kan höra av er i bloggen. Jag har en massa smaskiga detaljer.


Maktmissbruk!

Kom precis hem ifrån stan, var hos kuratorn först som jag nämnde tidigare och sedan åkte jag ner till stan och möte upp malin. Vi gick runt och kollade på alla dessa gullig barnkläder som finns, blir köptokig. Sedan satte vi oss ner och åt på mc donalds. Inte godkänt!

Jag verkligen hatar maktmissbruk! Det är någonting som jag inte tål. Idag var det en kille mellan 12-14 år som blev anklagad av en vakt att han hade stulit. Och sedan blev det lite tomult där emellan när pojken skulle springa därifrån så vakten tar tag i honom och tar världens "grepp". Pojken säger att de gör ont och till slut gör han mer motstånd. 12-14 vs 40-45? Vem är starkast? Trodde dem gick en utbildning för att ta dessa grepp för att kunna hålla fast i folk? Nej nej. Vill bara påpeka att om han hade stulit så var det självklart fel av honom. Men jag klarade inte av att se att en vuxen människa (som förmodligen utbildat sig till att kunna ta rätta grepp för att inte orsaka att det gör ont och även göra de enklare för sig själv) ta i för kung och fosterland.

Kuratorn

Tog mig en sovmorgon idag eftersom det inte blev någon packning i mammas lägenhet. Utan blir resterande dagarna denna vecka att fixa det. Ska släpa in mig i duschen och sen äta frukost. För idag ska jag till mvc igen och ha "möte" med kuratorn. Och idag rullar pengarna in, ska ner på stan efter och köpa lite kläder till min bebis.

Uppdaterar senare..


Mamma älskar dig.

Blabla

Har varit och hjälpt mamma hela morgonen och förmiddagen med att packa ner alla hennes saker i lägenheten.
Ska även hjälpta till imorgon, hon har världens sopptipp hemma..

Malin rydberg med hennes söta dotter kom hit och hälsade på, sedan gick vi ut i solen, köpte oss glass och gick till parken. Där thilda fick leka av sig, lekte kurragömma och gungade. Roligt men endå tröttsamt med en liten filur med full av energi haha..

Blir förmodligen inget mer inlägg idag, har absolut ingenting att skriva om.


kickboxar? Dansare? adhd?

varför är söndagar hemska,tråkiga och man känner sig livlös? Idag har jag inte orkat göra någonting, har bara legat i sängen. Förutom promenaden och när jag låg i badet. Borde lyfta på mitt feta arsel och gå en kvällspromenad nu.

Tror även bebisen känner samma sak att jag borde röra mig mer, så lillen där inne kan få lite movement haha. Idag har bebisen sparkat HÅRT, riktigt hårt. Förstår inte hur det kan göra så ont? Eller jo det kan jag eftersom hur ofta har man någonting levande inom sig som rör till alla organ och även sparkar,boxar och nickar på mina inreorgan? Drar i navelsträngen och gör volter för sig själv? Och i 9 månader? Otroligt men underbart! Mitt lilla hjärta får faktiskt göra vad den vill, så länge den är frisk och mår bra.

Kollade på 16 and pregnent och fick se när hon hade sin förlossning, jag grät!! Jag grät som en liten gris! jag blev så känslomässig och glad. Tänk er när jag får mitt lilla hjärta! Har ara 20 veckor kvar, alltså har halva tiden gått  :)

Promenadas..

Har varit ute på en lång promenad med mig själv, vädret är inte helt underbart. Men solen tittar fram ibland. Alltid skönt och röra lite på sig. Så om ett tag ska jag ta mig en 30 min promenad igen. Är även rätt så seg idag även om jag la mig skapligt, vilket jag gör varje dag tycker jag hehe :)

Lindö

Idag blev det att åka till lindö och umgås med alexandra och malin i det fina vädret. Drack och åt lite gott.
Det vill säga chips,läsk och panpizza haha..Man ska inte alltid vara nyttig! Så nu har man nyligen kommit hem, ska prata lite med killen sedan blir det lägg dags är ganska slut..

Drömmar..

Godmorgon!

Inatt drömde jag om att jag födde barn en liten pojke, och inte vilken pojke som helst utan sonen jag födde var exakt likadan som min väns son, emilys lille joel! Lite konstigt men han är så förbannat söt så förståligt att jag drömmer om den sötsaken. Och inte hade jag ont när jag födde honom, utan det var som mensvärk och han kom ut 4 månader för tidigt så jag stoppade in honom igen? Hur sjuk e man ibland? haha..

Men nu ska jäg äta frukost..


papper

Har fyllt i papperna som jag var och hämtade på migrationsverket, som innehöll 7 sidor. Och där jag skulle skriva om ALLT. Fick kramp i handen men nu är det iallfall fixat. Så nu ska jag sova är trött. Hörs imorgon puss & kram!

Barnsakerna..

Kom precis hem efter att ha varit ute och njutit av solen hela dagen. Började dagen med att jag gick till migrationsverket och hämtade ett par papper, sen möte jag upp min mamma så köpte vi mat och satte oss i ljura parken. Sen på eftermiddagen träffade jag lisa så åkte vi hem till hennes farmor och nu niiii ska jag köpa vagn,babygym, gå stol och yttligare en bilbarnstol.. Gå stolen blir inte aktuell ännu på ett tag. Men lika bra att köpa på sig när man väl kan.

Nu ska jag äta mat.. Puss & kram

O'learys

Fick bli en sen uppdatering då jag har haft annat för mig idag..

Det gick bra hos barnmorskan tog fel på tiden bara så jag va där 1 och en halv timma innan jag egentligen skulle. Fick höra bebisens hjärtljud sen klämde hon även lite på magen. Vägde mig och det visade sig att jag endast har gått upp 3 kilo från 15 mars till 20 maj. Och det tyckte hon var jätte bra. Och bebisen var i full fart när jag satt på bussen på väg till mvc, kanske lika uppspelt som mig? och bara ville dit? haha!

Men efter så åkte jag ner och träffa tjejerna, så satt vi på o'learys och bara umgicks. Jag åkte hem runt 8 tiden och nu är jag helt slut. Solen gör mig trött och ger mig huvudvärk. Men ska inte klaga, hellre sol än snö.


Mvc idag.

Gick upp rätt så skapligt idag med var tvugnen att ringa några samtal. Ska till barnmorskan idag klockan 2, sånna sjukhus besök vill man ju inte missa, enda roliga anledningen att sätta sin fot där :)  Men jag skriver när jag kommit hem, nu ska jag upp och äta frukost..

Dagen i ord

Har precis ätit mat det fick bli köttfärs med ris! Jag vet konstig blandning, men gott var det iallfall! Hungrig som bara den var jag, kände mig som en gris när jag åt. Men hade ju varit på dansträning så kan ju bero på de. Träffade även Lina och malin innan, så vi satt en stund på fräcka. Sedan åkte jag och malin till dansen som sagt.

Min pojkväns interjuv var ju igår, och den gick kanon! Det enda som återstår är att migrationsverket ska skicka ett brev till mig sen ska jag fylla i ett formulär. Och hon som jobbade på svenska ambassaden i chile som hade hand om interjuven med min pojkvän sa att det skulle ta 1 månad och få svar, Sen måste ju givetvis papperna och sådant komma,skrivas på och lämnas in. Men jag räknar med att ha honom här inom 2 månader :)
Och hon va ganska tydlig med att säga att han inte kommer ha några problem, och sa även: Vi ses när du kommer hit igen och får stämpeln (upphållstillsståndet i pass). Så jag är lugn nu :)

Puss och kram


Bitterfittor

Steg upp tidigt idag för att fixa med en massa papper nere på stan. Morgon humöret är ju aldrig det bästa humöret, men när man stöter på otrevliga människor på morgonkvisten så skulle man ju kunna strypa dem! Råkade ut för 2 bitterfittor idag. Men inte för det är min dag förstörd inte.

Håller på och tvättar nu och fixar mig lite. Sedan så har man dansträning också.

Puss & Kram

night..

Snart färdig för läggdags eftersom det blir en tidig kväll. Har även kört zumba och gått promenader. Så nu är man slut i kroppen, dock körde jag inte fullt ut när jag körde zumba fick lite ont i kroppen haha. Känner mig redan gammal. Så nu ska jag äta klart mitt superstora päron och sen lilla i sängen och glo tills jag somnar.
Puss & Kram

Kontrakt!

Sådär nu har jag skrivit kontrakt för min 2a i ringarna. Blir att flytta in den 1e juni, alltså om mindre än 2 veckor! Nu kan jag pusta ut för nu har jag en lägenhet. Har ju redan berättat att det va en 2a med 2 toaletter och 2 klädkammare, fick även reda på nu att jag har diskmaskin, inglasadbalkong och sen duch och även badkar.

Uppdaterar senare, ska köra zumba nu. Puss & kram

Honey <3

Vad har vi för planer idag? Ska iallafall ner på stan och möta mamma ska få en bilbarnstol av henne, jätte snällt!
Sen ska jag även kolla på babysitter och annat småplock. Och blir även att köra ett zumba pass med emelie.

Idag har min älskling sin interjuv för att få komma och bo här med mig i sverige, hoppas allt går bra. Eller jag vet att allt kommer gå bra. Varför skulle han få ett nej att få vara med sin flickvän och kommande barn? När det finns dom som kommer in i landet utan några anledningar. Så blir att lägga sig tidigt ikväll för att sedan stiga upp runt 04.00-05.00 för att få höra hur det gick. Tiderna är pågrund av att vi har 6 timmars tidsskillnad och han kommer hem sent ikväll.

Har precis ätit en redig frukost så nu ska jag fixa mig och sedan röra mig mot staden. Puss & kram

Stalker


Okej? Vem är det som är så desperat att kolla om jag uppdaterat?


Folkparken

Har precis kommit hem dagen blev inte riktigt som jag hade planerat, utan den blev bättre. Åkte ner till kungsgatan och åt thaimat med emelie, sen gick jag och lina till folkparken och la oss i det sköna vädret och inväntade isabel. Otroligt att man har så mycket att prata om, även saker som man pratat om 100 ggr innan. Jag trivs med mina vänner. Och jag må vara begränsad i vad jag kan göra och inte, men att det varken påverkar mig eller mina vänner känns bra :) Men som sagt att vara gravid betyder inte att SITTA inne var och varanan dag. Mitt liv är liksom inte över, så jag njuter av det så mycket jag kan. För sen blir det spya och blöjbyten ;)


Form

Blev ingen uppdatering igår, då jag hade annat för mig. Men det var kul och träffa dem få tjejerna som var på dansen. Ska börja komma på varje träning framöver, oavsett om det inte blir mycket dans för min del :). Och nu tänkte jag gå ut i det fina vädret, gå en långpromenad. Raaaskpromenad. Jag ska hålla mig i form, så senare blir det en timmas zumba pass återigen. Puss & kram

Dansen

Har precis tagit mig ett bad, ska snart börja fixa mig för jag ska iväg till dansen idag. Har ju inte blivit av att jag gått dit, så idag ska jag ta mig i kragen och göra det. Ska bli kul och få träffa alla härliga tjejer :). och vad som händer senare har jag inte en aning om, tänkte tvångs umgås med isabel. Det vet hon inte om ännu, men det märker hon.
Så jag uppdaterar ikväll igen, vi hörs Puss & kram.

Sparksnark

vaknade för inte så länge sedan. Tack vare att min bebis sparkade på som en galning, så fort jag satte handen på magen lugnade den ner sig, men när jag tog bort handen så sparkade den ännu mer. Tack tack! Jag som är jätte trött och vill sova längre. Bebisen ville sparka medans jag bara ville snarka. Så jag tänkte slänga mig på frukosten nu och äta mig mätt och sedan gå ut på promenad.
Puss & kram

Feg

Jag bör inte läsa aftonbladet. Jag har blivit alldeles för feg. Jag vågar inte gå ute själv i mörkret och börjar få mordfantasier när någon okänd människa beter sig underligt ( enligt mig ).

Idag när jag satt på spårvagnen så gick det på en kille, lite speciell. Både klädsel och beteendet var speciellt.Han stirrade ALLA i ögonen när han gick förbi dem, ställde sig bakom mig ( jag satt längst bak vid 4sitts platserna) Och helt plötsligt fick jag för mig att han skulle komma bakifrån och skära halsen av mig? Jaa. Det är fel på mig.Jag har sett allt för många csi avsnitt och även läst för mycket aftonbladet, vilket menas med för mycket mord.Så nu ska jag undvika dessa artiklar, men det är ju dem som lockar en. Inte är det sporten eller vädret!

Det positiva i det hela är att jag nu har respekt för det som faktiskt kan hända, saker som sker dagligen (mord våldtäkter, överfall mm) och INTE för spöken haha, ja jag har alltid varit livrädd för det dolda.

Puss & kram



Talang



Kollade i aftonbladet och hitta denna länk, fy fan vad grym

Talang



Kollade i aftonbladet och hitta denna länk, fy fan vad grym

baby, you are my first and last love


Färdig

Sådär nu har man kört zumban, dock inte en timma utan det fick bli 30 min. Var inte lika kul ensam tyvärr.
Har även fått i mig mat så nu ska jag vänta på att älsklingen ska logga in men under tiden ska jag kolla på film.
Puss & kram

Zumba

Glömde berätta att igår körde jag och emeli zumba, hon laddade hem 1 timmas träning med olika dansstilar, från merengue, salsa till reggeton och afrikansdans. Skitkul! Så jag tänkte köra det nu efter jag bloggat.
Jag har kommit i underfund med att jag kanske inte går ner i vikt med att träna under graviditeten, men bygger muskler och kanske blir lättare att gå ner dessa extra kilona efter graviditeten. Sen har jag läst mycket att förlossningar blir lite lättare om man tränar, så det skadar ju inte alls.

Puss & kram

Filmkväll

Godmorgon. Dåligt uppdaterat jag vet, men har faktiskt haft annat för mig.
Som att umgås med isabel och lina. Så igår kollade vi på film och hade en massa gott att äta. Sen blev det att spendera natten hemma hos isabel. Så nu har man vaknat till liv, eftersom isabel precis kom hem från sjukhuset. Hon har fått en sten i spotköterln! aj aj, inte skönt inte. Jag uppdaterar när jag kommer hem igen. Puss & kram!

Min sötnos

Var på ultraljudet idag, och allt såg bra ut. Bebisen växer som den ska!
Alltid lika kul och få se den, speciellt när den rör sig. Och denna gång hade alexandra inga problem med att se vad som var vad haha, eftersom sist va den mindre och det såg mer komplicerat ut.
Men slänger upp några bilder från ultrat!




Tick tack

Nu börjar klockan ticka iväg, och det är bara bra det. Längtar tills imorgon, då jag har ett ultraljud igen.
Ska bli kul och se hur mycket sötnosen har växt sen sist, nu är jag förväntansfull!
Så det blir att lägga sig skapligt ikväll, vilket inte blir några problem eftersom jag är så trött.
Sandra kom in vid halv 9-9 imorse och väckte oss, inte kul när man somnat sen.

Jag skriver mer imorgon efter ultraljudet, har bilder på ultrat då med :)

Pusspuss


Musik

Till er som tycker om spansk musik (reggeton), då måste ni lyssna på dessa 2 låtar :

Nova & jory - somos dos
Eloy feat master se - si tu te entregas


Myspys

Blev ingen uppdatering igår eftersom jag inte var på humör och hade annat som är betydligt mycket tillfredställande. Åt en massa gräddkola glass och kollade på film tog även lite bilder på min mage.
Tänkte slänga upp en här, men skit i ansiktet haha..



Mat

Idag har jag och emelie gjort empanadas (chilenska piroger)! Dem blev riktigt goda.
Så nu ska jag smälta maten och beställa hem kläder. Uppdaterar senare!

Tankar


Alla vet ju om att vissa har lätt graviditet men andra har det svårare. Jag lägger mig i facket med dem svårare graviditeterna och då känner jag inte att jag lider av en svår depression, utan av ångest. Men som kan säkerligen leda till att jag hamnar vid en djup deprission eller till och med förlossningsdep. Och har valt att därför inte ta det som en lätt match och bara ignorera det, utan jag kommer ta tag i det. Om det nu innebär psykologer och lite extra kontroller med läkare och barnmorska (blev erbjuden det av min barnmorska) så kommer jag ta de.
Jag vill kunna komma över denna svacka och vara en bra mamma när den lilla bebisen kommer ut. Jag vill inte ta tag i problemet då, för då kanske det har gått allt för långt. Och när jag säger att jag ska vara en bra mamma, så menas det med att jag kommer ta en dag i taget och INTE tänka för lång fram, inte sätta press på mig själv eller någon annan, tar dagen som den kommer. Då slipper jag själv bli besviken eller någon annan. Och jag vet att så många har åsikter om att jag ska ha barn, men lyckligtvis har jag aldrig fått höra dem. Och skulle jag höra dem så skulle det inte spela någon roll, för ni har säkerligen märkt att barnet redan finns i magen och kommer komma ut och bli mitt barn. Och jag ska ge den allt jag kan, och det menas inte med alla dessa materiella ting, utan KÄRLEK. Något jag aldrig fått i min uppväxt. Som jag vet uppskattas mer än 500 kr extra i månadspeng eller den senaste telefonen osv. Jag kommer ha oerhört mycket kärlek till mitt barn.

Ville bara att ni haters där ute ska veta att den dagen ni har en bulle i ugnen så kommer ni kyssa andra mammor i arslet och fråga om råd.


Baby..


Någon som har haft liknande att barnet sparkar vid ungefär samma tidpunkter varje dag?
Mellan 18:00-20:00 sätter bebisen igång och rör sig och sparkar, nu kan jag även känna små dunk på magen.
Så då är jag snabbt där med handen och känner när den kickar mig ;)
Det är läskigt, jag håller med amanda, känns som en alien i magen!


Trevlig kväll..

Blev en trevlig kväll igår hemma hos alexandra med alla tjejer. Jag skulle följt med ut, men när jag stod utanför otten så kom jag på att mitt legtimation låg hemma, eftersom planen var att åka hem direkt när alla skulle ut.
Men det blev endå hemfärd för mig och tur det för jag var otroligt trött.
Men idag ska jag till dansen, måste börja röra på mig och har saknat natha så ska bli kul att träffa henne och alla andra i dansen :)

Party

Blev att ta sig en sovmorgon, har gått upp rätt tidigt endå den senaste veckan!
Så hoppade över frukosten och åt lunch istället. Och snart ska jag ner på stan, och sedan hem till isabel.
Fööör ikväll, dååååå ni.. Då blir det fest! Ska fira bästa alexandra.
Så antingen hörs vi senare, eller så får ni ett inlägg när jag kommit hem.
Ska ju inte med ut på korgen, så är nog hemma skapligt endå.
Pusspuss


Nattis

Efter en massa rörelser som bebisen har gett ifrån sig idag, så har den nu lugnat ner sig.
Så nu äter jag filmjölk med bananer i och ett glass med kallmjölk!
Sedan blir det sängen, pusspuss!

Tatueringar

Nu har jag kommit fram till 2 tatueringar jag ska göra!

En som ska menas till min kommande bebis : Once in my arms, forever in my heart.

Sedan ett stycke jag tycker stämmer: Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift

 


Dagens

Har precis ätit världens godaste mat som emelie tillagade. Blev ris med kyckling i sötsursås!
Åt en manlig portion kan jag lova, och tuggade gjorde jag inte heller. Det bara åkte ner. Matvrak? yes!
Har även varit på maxi och handlat lite, köpte med mig ett par skor (snygga) Och en hårfärg, min utväxt var inte okej. Resultatet blev också okej, blir nog bäst om jag drar mig till frisörsalong istället, så kan jag få bäst resultat!
Nu ska jag fixa mig lite, för ingen och ingenting. Endast för mig själv! Det behövs. Pusspuss

Sex

Godmorgon!
Har precis ätit mig en redig frukost för att få lite energi nu på morgonkvisten.
Har inga planer för idag, kanske bara vara hemma? Ska ju till alexandra imorgon och fira henne!
Blir nog bara att fira henne där hemma, sen hem igen. Vet ej om krogen lockar mig riktigt.
Vi får se vad jag är på för humör imorgon.
Ska göra som amanda så, gå och köpa mig en trisslott, turen kanske sitter i idag med.
Dock när folk frågar, vilket är ditt tur nummer. Så har jag alltid sagt 6!
Men inte för jag märkt av om turen finns på de numret eller så var det bara en slump att det blev igår.
Talet sex låter bra!


Lyckodag

Ännu en nyhet har jag fått idag!!
Min pojkväns interjuv för att få uppehållstillståndet skulle äga rum den 25e maj, men blev flyttad till 18e maj.
Allstå blir den av om 12 dagar!! Bästa dagen på länge, har bara fått bra nyheter!


Körkort!

Min pojkvän klarade sitt internationella körkort!!
Är så glad för hans skull, nu är det bara jag som återstår.
Jag är trög, det kommer fan inte gååååååå!!
Men skönt att älskling har körkort iallafall, underlättar mycket.
Pusspuss!


Överlycklig!

Har fått lägenhet nu, blir en 2a på hela 70 kvm! Stort och skönt! Kan inte blir mer än lättad och glad.
Har verkligen kännt mig stressad, men nu är det fixat!
Och skönt med eget sovrum plus att lägenheten är stor i sig. 2 toaletter och 2 klädkammar ;)
Blir att skriva kontrakt nästa vecka :)


Pizza

Ska snart iväg och möta upp sandra och sedan ska vi bege oss till en pizzeria, namnam!
Skriver när jag kommit hem.
Pusspuss


Kalender


...

Godmorgon!
Blev tidig kväll igår, så nu är man helt utvilad så det blir att ge sig på frukost snart.
Har även hunnit kolla lite kläder på nätet som jag hade tänk att beställa hem.
Har nämligen gått upp 3 kilo från 25 mars till 5 maj! Inte okej.
Skriver senare, ska äta nu som sagt!
Pusspuss


Tack!

Trodde det skulle bli en ensam födelsedag, men nej tack alla som gjorde min dag!
Och tack för alla 97 gratulationer på facebook, "mina händelser" höll på att krascha!
Men tack tack uppskattas verkligen..
Nu ska jag sova, jag är trött!


Bday

Har haft en bra födelsedag, bättre än förväntat.
Var först hos läkaren på mvc, sedan nere på stan och lämnade lite papper.
Kom hem och fick tååååårta och present, och snart ska jag ner och fika med isabel också :)
Tack alla för alla gratulationer, har fått över 40 grattis på facebook, förväntade inte mig så många!
Och fick världens finaste "present" av min pojkvän. Den finns på facebook, på mina filmklipp.
Kommer även ladda upp den här senare ikväll eller imorgon!

Halva dagen avklarad, nu återstår resterande..


Pass på födelsedagar

Nu är det ungefär 45 minuter kvar av mina ljuvliga 19 år.
Jag hatar födelsedagar, vill helst hoppa över till 6e maj.
Eller bara bli osynlig, födelsedagar är bara en dag i onödan.
Så jag passar 5e maj vidare.
Vi hörs imorgon, godnatt


<3

 


Morgondagen

Ikväll blir det läggdags ganska tidigt, då jag ska upp tidigt och bege mig till sjukhuset, ska på läkarkontroll!
Ska bli intressant alltid lika kul att vara på sjukhuset nu när det faktiskt är något som man ser fram emot.
Och inte enbart bara besöka sjukhuset för att man har skadat sig eller så.
Men i vilket fall så blir det att springa lite ärenden och sedan fika med isabel.

Nu kändes de som jag skrev en bok om min morgondag, och ja den är oftast planerad i förtid!


Uppdatering

Dålig uppdatering jag vet!
Men tänkte hoppa på bloggning igen. Har iallafall precis ätit min favoritmaträtt, spagetti och köttfärssås!
Har även varit och fixat med papper på arbetsförmedlingen.
Och nu tänkte jag spendera min sisa dag som 19åring framför tvn.
Hörs senare, puss


Patriot

SJUKT att det är förbjudet att sjunga nationalsången i skolan!
Vi är i sverige, vi är svenska medborgare, dags att anpassa sig vavavava?
zigh hail på er alla, nu ska det sjungas!



du gaaaaaaaaaamlaaaaaaaaaaa du friiiiiiiiiiiiiia!


Fikat

Har spenderat denna dag ute i solen med tjejerna, hade det mysigt!
Jag och lina åt som hästar idag, fy fan! Men det ska vara gott och leva.
Till slut började jag få ont i ryggen för att jag blev så mätt, illa haha.
Och förskylningen sitter fortfarande i och är jobbig som attan. Hoppas den går över snart.
NU ska jag prata med älskling pusspusssss


Tuttproblem

Är det inte pissproblem så är det tuttproblem!
Nu är det såhär att jag har gått från 75 B till 85 D! FÖRSTÅR NIIII? Det är inte klokt.
Träffade en vän som jag inte träffat på ett bra tag, samtalet blev:

vän: Hej allt bra?
Jag: det är kanon hur är det själv?
vän: Jo det är bra, jävlar vilka tuttar du har!!


Kul? Neeeeeej


Mysigt

Har varit på stan med alexandra, hade det jätte trevligt!
Gick runt och kollade lite, alexandra köpte saker till hemmet medans jag fick med mig bebis kläder.
Sedan blev det mat i magen på chicken kebab, och sen en mysig fika på coffe house med varmchocklad.
Funderar på att slänga ut 1500 för att ta reda på könet plus få en 3d film på bebisen, värt de tycker ni?


1e maj

Jag fyller 20 år på onsdag, till vilken nytta då? blir ett år gammlare och systemet har jag ingen nytta av under dessa månader.
Onödigt, ger gärna bort ett år till någon som vill bli äldre?
Åldersnoja redan? yes


RSS 2.0