Stan

Har precis ätit en sen "frukost" nu när klockan är runt 1. Ska passa på åka ner till stan och fixa med en massa saker, samt kolla på lite saker. Regnskydd till barnvagnen behövs! Kanske ska hem till isabel senare så hon får träffa jose.

Vi hörs..

,.-

Dålig uppdatering, jag vet! Har haft fullt upp med att få pojkvän och svärmor att känna sig hemma och bara umgås! Kan börja med att berätta att när jag väntade på dem efter att dem landat så höll jag på att KOLLAPSA, har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Visste inte hur jag skulle reagera när jag såg honom, men allt gick bra. Var en av dem bästa stunderna som jag haft i mitt liv, och allt kändes som vanligt och till och med bättre.Trodde att jag skulle vara blyg och att det skulle vara jobbigt att börja om från början med allt efter 6 månader. Men allt är som om att vi aldrig varit ifrån varandra.

Skönt och ha någon som hjälper mig att laga mat, diska, städa, ge mig en mass massge och bara ger mig kärlek! Äntligen är han här efter 6 månader...

Ska försöka uppdatera senare ikväll

Snarthär..

Har upptäckt att man kan kolla inkommande flyg och avgående från alla olika flygplatser runt om i världen. Ser förseningar och dem har landat och såvidare.. Så har kollat deras flyg och nu verkar det som att dem har landat i london, så inga förseningar har det blivit. Skönt!

Nu är han inte långt borta ni, london. 2 och en halv timma ifrån sverige! Snart snaaaaart!

Arlanda

Idag händer det grejer, idag är den dagen jag väntat på i 6 månader, idag ska jag hämta hem min karl och aldrig släppa taget om honom igen. Jag är inte nervös ännu, men blir kanske det framåt kvällen. Och uppdatering kommer nog inte ske på några dagar ;) får se..

Storstädning pågår

Att vara gravid och ta hand om ett hushåll själv är inte lätt vill jag bara påpeka. Har stooooooooooorstädat och har så förbannad ont i svanken och fötterna. Dammsuga och tvätta golvet är ju värst!! Tyckte det var någon som skulle dammsuga åt mig....isabel? haha..

Imorgon är karl här, så nu har han det i uppgift framöver tills jag fått bort denna mage!

Buhu..

Nu borde jag ju vara lycklig över att min pojkvän faktiskt är på väg till sverige, men istället sitter jag och stor gråter för att jag pratar med hans familj och släktingar. Alla är så ledsna, jag känner mig elak som tar jose ifrån dom. Usch nu blev de massa olika känslor på samma gång!

mousbfihsåäjbändvpb

Idag blir det att färga håret, STORstäda, marknaden och sedan storhandla igen. Var och handlade kött och frysta varor igår, gick på 900 kr. Behövs när det kommer en liten gris hit. Då blir vi 2! Så nu behövs alla kylvaror.

Intressant inlägg känner jag.. Nu har jag iallafall skrivit så nu kan ingen klaga!

och från och medmåndag, hej dåååå bloggen!

Wuäää!

Man blir alltid lika förväntansfull när man ser att man fått ett privat meddelande på facebook. Man hoppas på något kul som är skrivet och från någon man känner. Men istället får man detta..

Kan börja med att när man ser efternamnet som självklart slutar med viiiiic, oh no.
När man ser bilden,oooooh nooooo.
När man ser innehållet i mejlet, oooooooooooooooooh nooooooooooooooo

"haj aj lav jor pikcrs" - Killen kan bra engelska, tummen upp!

Det går bra nu!

2 dagar kvar tills älsklingen åker till sverige.

3 dagar kvar tills han landat i stockholm.

52 dagar kvar tills bebisen ska komma.

Allt börjar bli som jag vill ha det, sen har jag även en annan liten hemlighet. Men den behåller jag för mig själv och mina närmaste. Men kan säga att guuuuuuud vad det kommer att förändra mycket för mig och bebisen inklusive pojkvän!


.-.

Igår blev det ändrade planer skulle ju till barnmorskan med blev inställt. Men spenderade dagen och natten hemma hos isabel, åt som grisar och dödade getingar. Dem skulle bestämt vara vid mig och min mat. Så det fick bli döden för dem.

Fick tid till min barnmorska idag istället och allt såg bra ut. Bebisen har till och med lagt sig med huvudet neråt, men kan ju självklart byta position om den så gärna vill det. Men det hoppas jag att den inte vill. Den får gärna ligga färdig och förbred!

Nu ska jag laga mat..



Mvc & isabel.

Godmorgon!

Har precis varit iväg och lämnat farmor vid bussen, hon åker tillbaka till småland idag. Men kommer tillbaka till norrköping redan på fredag igen. Så nu ska jag ge mig på frukosten och fixa mig för att sedan åka till mvc och träffa barnmorskan igen. Och efter det ska jag hem till isabel och spendera natten där.

Så troligtvis blir det inga mer inlägg idag, om jag inte orkar blogga från isabels mobil..Vilket ser ganska mörkt ut, då jag tycker det är svårt och skriva med toutch knappar.


Babyproffsen & jysk

Brist på ord, så det får bli bilder av vad jag inhandlat idag:


Spjällskydd, täcke, kudde,påslakanset och plastadfrotte.


4 bodysar & en termometer.


4 förvaringskorgar & 2 plädar.


 2 handdukar.


Och sedan 2 kuddar.


Handlaaa

Nu bär det av till babyproffsen och jysk, inhandla resterande saker till spjällsängen (kudde,täcke,påslakan m.m) Och på jysk blir det lite saker till hemmet, såklart!!

Och jag vet att uppdateringen suger, men har ingen lust att blogga längre. Känns som det kommer bli mindre och mindre..

Home sweet home

Kom hem från lessebo igår, men började med att tapetsera med mia och även sätta ihop den förbannad byrån som jag inte lyckades med själv. Så nu är den uppe, så ska tvätta alla bebiskläder igen och sedan vika ner i byrån. Hann med ganska mycket med tapetseringen igår, återstår lite kvar. Men slutresultatet kommer bli otroligt bra. Sedan kom melissa förbi snabbt och lämnade lite saker, tack så jätte mycket! :)

Nu ska jag vila, höööörs!


Min vardag

Hörde jag skål? Ja ni andra kan gotta er i att gå ut och ha det roligt, medans en annan ligger hemma och sover den mesta av tiden. Imorgon åker jag hem igen, ska bli skönt så har jag en massa att göra. Dags att börja styra med saker, för nu är jag uttråkad på att inte göra NÅGOT! Men inte idag!! Sååå, hörde jag sov?  Ja nu ska jag ta och vila.

Sjuk?

Tror jag börjar bli sjuk.. Har sovit nästan hela dagen och mått illa. Men att trycka i sig mat är inga problem, idag kom farmor hem med smörgåstårta, mums.


lalala

Nu i veckan åker man tillbaka till Norrköping, lika bra det eftersom det återstår en massa saker som ska fixas.  Och sedan saknar jag isabel också, så henne ska jag passa på att träffa innan pojkvännen min kommer nästa vecka för sedan känns det som man kommer ha fullt upp med att visa honom och min svärmor runt i norrköping.

Tycker allt som har med min blogg att göra börjar bli enformigt och tråkigt. Kanske dags och säga hejdå till bloggen och skaffa ett liv?

Någon?? Ingen??

Någon som vill komma och massera mig? Skulle vara enormt uppskattat haha! Men snart får jag min egna massör, har så mycket planer för min pojkvän. Han ska göra allt från massera,klia,pila i håret till att städa,laga mat och tvätta. Det förtjänar jag ;)

Och guuuud vad jag saknar att sova på mage med händerna under kuddarna!!

ajaj

Kul att man sätter sig i en karusell och sedan tuppar av, och vaknar upp liggandes och får sagt att en mås precis knockat en i ansiktet. Stackars mås som bröt nacken och var tvugnen att avlivas. Mindre otur kan man ju inte ha?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7587570.ab

saknar



Nu vill jag faktiskt tillbaka till chile.

Vikten





Enligt tabellen så ska jag ha gått upp 8,5 kg. Var hos barnmorskan den 4 augusti och då hade jag gått upp 1 kilo från senaste besöket vilket var den 21e juli. Så nu har jag totalt gått upp 10 kilo. Jag hoppas inte jag börjar gå upp i vikt allt för snabbt nu den sista tiden, skulle vara skönt om man endast gick upp max 15 kilo, för då är det inte så mycket att gå ner sen. Så jag håller tummarna att jag max går upp 15 kilo. Går in i vecka 31 imorgon, så 9 veckor kvar!!

<3

Vill bara påpeka att idag är det 14 dagar kvar tills älskling & svärmor åker till sverige!


..................

Nej nu går jag och hänger mig. Skrev precis väääärldens längst inlägg om resan hit, men råkade trycka på någon knapp som raderade hela texten. Farmors laptop och jag är inte riktigt bekanta ännu. Och nu orkar jag inte skriva om heller..


Gifts

Har fått jätte fina presenter av min farbror till bebisen, en liten ask i silver med tandfeen på där det står - Min första tand. Sedan även en sparbössa i silver.  Lägger upp bilder sen!

Framme..

Framme hos farmor nu, efter en massa förseningar. Typiskt SJ! Skriver mer om resan senare..

Mjauu

Var som sagt hos barnmorskan idag, hon tycker allt ser jätte bra ut har lite lågt blodtryck vilket är det som gör mig trött och yr. Men lilla bebisen mår kanon och lever sitt liv där inne i magen. När hon skulle lyssna på hjärtljudet så började den röra på sig så pass mycket att magen skakade och guppade på mig.

Var även och köpte en biljett till farmor,så imorgon åker jag till henne. Underbart!

En fråga till er som har barn eller är med barn; Är/var eran bebis morgon eller kvällspigg?
(då menar jag när den var som aktivast i magen) Min verkar aldrig sova, kör igång påm orgonen och slutar på natten. Dock har den korta stunder den är lugn under dagen!

Out

Idag blir jag människa och tar mig ut bland folket. Vi hörs när jag kommit hem..

Dööööd!

Min energi är totalt bortblåst. Jag har stäng in mig i mitt hem och har inte tagit gått ut (förutom slängt sopporna) på några dagar. Jag är som ett vandrande lik här hemma. Städar,äter och vilar. Jag vill kunna passa på nu att göra allt som jag inte kommer att kunna eller hinna med när både pojkvän och bebis kommer. Borde ta vara på denna tid och umgås med mina vänner. Men jag orkar inte, jag är yr i bollen och trött.

Imorgon får jag röra på mig, ska till barnmorskan och sedan fixa med massa ärenden på stan.

Vecka 30

Idag gick jag in i vecka 30, då återstår det endast 10 veckor kvar. Tycker hela min graviditet har gått fort. Nu får det gärna lugna ner sig och ta god tid på sig haha. Här kommer 2 mag bilder, som är nytagna!





(bara jag som tycker min mage är ganska liten för att vara i vecka 30?)


Småland?

Kanske åker ner till småland till farmor nu i veckan. Har så fruktansvärt tråkigt här hemma, och dagarna till den 22 augusti går inte speciellt snabbt heller!  Väntar man på något gott väntar man aldrig för länge, vilket dumt ordspråk. Är 6 månader inte mycket? Tur att jag är en tålig kvinna (inte)!


Ett mål!

Ett av mina mål i livet är att jobba arslet av mig och spara pengar för att sedan åka igenom massa länder i central amerika & syd amerika. Chile och argentina är avklarade iallfall!




wua!

Jag har ett väldigt tråkigt liv, där ingenting händer förtillfället!!


RSS 2.0