..



Idag så kom min bror och hälsade på oss! Länge sen vi sågs sist, blir inte allt för ofta med tanke på att han inte längre bor i norrköping.. tur de!

Och senare under dagen tränade jag med kim (inte min bror), det gick bra. På torsdag blir det även zumba pass!

Träna!

Gissa vad jag gör?
Jo jag proppsar i mig en massa ostbågar, för att om 34 min för att vara exakt så börjar mitt hälsosamma liv haha!
Imorgon börjar jag träna samt äta nyttigt. Jag är så motiverad så detta ska nog gå kanon bra!


.-.

Igår så skedde de ett rån i hageby centrum, och gissa vart jag var? i hageby centrum! Fast dock såg jag ingenting eller hörde någonting! Var egentligen bara tur de för jag hade blivit rädd, men eftersom man är väääldigt nyfiken så hoppades man på att få se något haha..

Och hur har dem tänkt egentligen, sätter banken UTANFÖR hagebycentrum och 2 smyckes affärer precis vid ingången. klart att någon skulle komma på ideen att råna eftersom det är så pass enkelt att komma ut?!


Pics





Såhär blev det i vårat vardagsrum efter att vi handlar hem en massa från ikea. Jag är nöjd!


Och älskade keylins babygym, visst är den fin?!


,-,

"Godmorgon" nu ger vi oss iväg till ikea, slänger upp lite bilder kanske på det vi handlat hem. Även på keylins nya babygym som vi köpte igår på lekhuset, jag älskar det!

Hörs sen!


Ikea?

Idag fick man sig en sovmorgon, keylin var så duktig och sov från 2 och vaknade vid 6. Sedan somnade hon om och vaknade vi 11! Så blev att ligga och dra sig i sängen ett tag. Så om man nu ska ta tag i dammsugaren och golvmoppen?! Städning har blivit en del av min vardag.

Planerar att åka en sväng till ikea imorgon och handla hem lite saker. Ikea är alltid lika kul!

Hello kitty

Kom nyligen hem från hageby centrum, storhandlade på willys & kunde självklart inte undvika att titta in på hm för att köpa kläder till keylin, så nu har jag köpt hennes kläder som hon ska ha på julafton! Jag skipar det röda och tar in de rosa ;)


 Fick bli en filt, en klänning & 2 par strumpbyxor!

Det märks ju vem det är som gillar Hello kitty!


.-.

Jag höll på att glömma bloggen, men vilken tur för er att jag kom ihåg ;)

Idag blir det att stor handla och ska även ner till Life och höra med dem om dem kanske har något bra som förbränner fett samtidigt som man tränar. För imorgon så fixar jag träningskort... äntligen! Nu är jag trött på att må dåligt när jag ser mig själv eller ska klä på mig! Nu väger jag 69, och mitt mål är att komma ner till 60. Och motivationen ligger på topp!

Bäst att passa på att ta disken medans keylin sover, Puss!

Blogga igen!

Jag är helt värdelös på att blogga, men jag ger det ett sista försök. Går det inte, så går de inte helt enkelt!

kan börja med att berätta att våran lillatjeja bara växer och växer, hon har börjat le massor, jollrar och följer en med blicken! Mina dagar ägnar jag endast till henne och att fixa hushållet så det inte ser ut som ett skithål!

Jaha snart jul, adventljusstakarna, plast julgranen och pyntet finns. Nu fattas bara julklapparna, keylin ska få massor med julklappar även fast hon inte kan öppna dem eller kan bli så speciellt tacksam eller förstår innebörden med julafton :P

Min underbara keylin, finns ingen som henne!

Mysdag!

Igår blev det lite shopping, blev en ny everest jacka och jeans legging till mig. Så förbannat dyrt med vinterjackor!!  Det tråkiga med att köpa kläder till sig själv är att man blir påminnd om att man längre inte kan ha storlek s och några enstaka gånger xs. Nu är det M som gäller!! Nu ska det börjas träna iaf!


Har varit mycket spring hit och dit dem senaste dagarna, så idag ska jag låsa in mig här hemma och bara mysa med min fina keylin och samtidigt hitta lite tid till mig och jose, vilket inte är det enklaste just nu. Så idag ska vi bara gå runt i myskläder och inte röra oss en cm utanför lägenheten..


.-.

Blev en trevlig dag igår med tjejerna hemma hos jessica där det även bjöds på smörgåstårta, jätte god! Passade även på att gå på stan innan för att köpa present till jessica, blev även att jag handlade kläder åt keylin. Och lite saker till håret eftersom att min flicka har så mycket hår!!



Idag kommer älsklingen äntligen hem från västerås, så inatt behöver jag och keylin inte sova själva.


Babyshower

Idag ska jag och keylin åka hem till jessica som ska ha sin babyshower, så det blir att inhandla en present i sista minut! Och imorgon åker vi även hem till isabel som ska fira sin födelsedag. Med andra ord en fullspäckad helg!




Bvc

Imorgon ska vi till bvc igen för en kontroll. Är så nyfiken på vad hon väger nu! En riktig liten tjockis som gärna vill äta ofta! För övrigt händer det inte så mycket annat.



Gud så glad hon är!!

RSS 2.0