magen




i brist på ord så lägger jag upp en magbild från veckan jag är i nu 38+1

Myskväll

Ikväll ska jag och älsklingen bara spendera kvällen framför en bra film och en massa gott! Passar på nu när vi får egen tid till varandra, eftersom hans mamma ska ut ikväll med sarita. Någon som kan rekommendera en bra film?
( inte skräck för sen ligger jag som en stel pinne i sängen och kommer inte våga ha fötterna ur täcket)

Angående graviditeten så har jag haft flera dagar med värkar, och idag har dem varit som kraftigast. Värken drar sig ner mot benen och ryggen så har blivit ompysslad som bara attans! Skönt!!



Willys kallar!!

city gross

Idag blir det att storhandla och storstädning. Och senare ikväll ska vi hyra film och feta oss. (Hej! 17 kilo)
Behöver hjälp med att bestämma vad vi ska äta idag till middag, ugnspannskaka eller bakpotatis?

Det enda jag tänker på är vad jag ska äta, känns som jag vaknar och tänker på mat och somnar och tänker på morgondagens planer inför matlagning.

höööörs..

höst

Vad kallt det är ute och även här hemma i lägenheten. Jag fryser. Kanske ska sätta på värmen snart, börjar bli dags. Fick hem mina nya höst stövlar (over-knees) och min höst jacka, men inte långt kvar tills man måste köpa vinterjacka. Kylan sprider sig fort tyvärr.

Har försökt och sova "middag" eftersom jag blir så förbannat trött framåt eftermiddagen, men idag lyckades jag inte somna  och har även ont i huvudet. Tänkte att om jag sov bort eftermiddagen skulle gå snabbare att få hem älsklingen. Men han är nog hemma snart, hoppas jag. Nu ska jag göra varm choklad !!


buhu

jag saknar min älskling som är iväg med claudio och jobbar i stockholm. Så nu ska jag se färdigt på cold case och sedan sova. hörs imorgon...


politik

Jag är en av många som inte kan någonting om politik och bör därför inte yttra mig. 

Men jag klagar faktiskt inte över den riksdagen vi haft i 4 år, helt ärligt talat så har den inte påverkat mig så att jag har märkt av det. Jag tycker inte moderaterna är dåliga och reinfelt är inte så pjåkig han heller. Sen hade jag gärna sett socialdemokraterna vinna. Men så blev det inte så 4 år till med samma riksdag är ingen big deal.

Däremot har alla reagerat starkt mot sd -sverige demokraterna. Jag förstår varför och tycker absolut inte att dem ska vara med i våran riksdag, MEN ni får ju fråga er också varför så många röstat på dem?!
Säkert ni av många som absolut inte gillar sd, även "ogillar" - turkar som inte låter en vara ifred ute på krogen, - araber som bara gapar, - zigenare som är dryga, etc. Allstå alla dessa invandrare som har en annan syn på svenska tjejer..

såååå hur många av er som ogillar sd har dessa åsikter i skallen om invandrare? Varför nu när någon vågar tänka högt och stå för deras punkter så reagerar vi dåligt? När man sedan kränker ner dessa invandrare? Det kallas dubbelmoral!

Vi svenska folket bidrar till denna syn mot invandrare.

Och återigen för att det inte ska bli missförstånd så tycker jag inte om sd!!

¤

Skulle egentligen åkt till mvc idag för att träffa min barnmorska, men hon ringde och frågade hur jag mådde osv så hon tyckte att vi kunde avboka träffen idag och ses senare i veckan. Så det blir att åka ner och fika med jessica lite senare och även lämna ett par papper när man endå är nere i stan.


3 veckor

Idag är det exakt 21 dagar kvar tills bebisen kommer, vilket är 3 veckor! Gud vad fort tiden har gått.. Nu är det inte mycket väntan kvar..

Längtar tills jag kan börja shoppa kläder och komma i dem som ligger i garderoben ;) Hoppas jag kan komma tillbaka till denna vikt åtminstonde:






wuööö

Idag kommer min farmor och farbror (som semestrar i sverige) hem och stannar tills måndag. Så ikväll blir det att umgås med dem, medans älskling går ut och festar och firar chiles nationaldag haha!

Uppdaterar senare..

Mitt hjärta

Jag börjar få lite ångest och blir lite ledsen när jag tänker efter hur kort tid jag har kvar av min graviditet. Självklart kommer det bästa vara att ha bebisen med mig, men jag kommer sakna magen,sparkarna och bara känslan av att bära sitt barn inom sig.



Att ha haft dig i min mage under 9 månader har varit den bästa känslan, att få se och känna hur du utvecklas. Steg för steg. Att få känna dina första rörelser som med veckorna blir kraftigare att jag till slut kan skilja på vad som är huvud,rygg,stjärt och fötter. Att genom ultraljuden kunna få se dig, från att vara en liten ärta till att man ser att du är ett liv, en människa! Höra hur ditt lilla hjärta slår snabba och hårda slag, att veta att du mår bra. Jag kan inte med ord förklara hur mycket dessa 9 månader har givit mig. 9 månader av längtan och väntan, snart är du här och du är så önskad och välkommen. Jag älskade dig från att jag fick veta att du skulle bli våran, och jag kommer att fortsätta älska dig föralltid. Jag ska verkligen ge allt för dig! För du är det finaste jag har, och jag kommer vårda dig med all kärlek som jag kan ge. Du är gjord av kärlek, du kom till genom min kärlek till din pappa och din pappas kärlek till mig.  Vi väntar på dig..




36 + 2




Willys

Ska iväg till willys och handla nu, hoppar över frukosten eftersom jag vaknade med ett sug efter apelsin och äpplen och gurka ( Normalt ? :s )! Så ska inhandla masssa frukt och grönt.

Sedan får vi se vad som händer, kanske tvätta..

Bio? biljard?

igår blev det en dålig blogg dag ( vilket det är alla dagar ) eftersom jag var hemma hos isabel och fikade. Tog med mig älsklingen, dock förstår han ingenting men han satt så fint och lyssnade bara. Skönt att ha lite "egen" tid och bara prata om allt och ingenting. Kommer behövas fler gånger!

Så idag tänkte jag att jag kanske hittar på något med jose, kanske spela biljard? eller gå på bio? får se..
Nu kallar maten på mig!

:)

Blev en timmas promenad i skogen, men olyckligtvis så började det ös regna redan i början av promenade men det var bara att bita i det sura äpplet och fortsätta promenera. Lite vatten skadar inte.

Angående bebisen, Jag hoppas jag får innan beräknad födsel, jag är otålig och orkar inte vänta. Nu trycker det verkligen på där nere och har även börjat göra lite små ont, nästan som om bebisen ramlar ut när som haha. Och trycker sig ut genom magen känns det också som den kommer göra snart. Putar ut åt alla håll och kanter, spark hit och dit. Mysigt <3!

Nu ska vi spela kort och äta onyttigt..

Till bebisen..



Min första tand & Min första lock..



Bebisens första sparbössa!


Presenter från min farbror till mitt hjärta..

.-.

Det blir godmorgon för mig nu, vaknade för ungefär en halvtimma sedan. Kunde inte somna tidigt inatt (vilket jag alltid kan annars). Somnade runt 6 imorse så fick bli att jag sov "länge" eller rättare sagt till sent. Har precis ätit frukost och ska snart ge mig på dammsugaren och städa lite här hemma. Sedan passa på en långpromenad ute i skogen.


fyfan!!

Jag hade tänkt och lägga upp en länk i bloggen. Men jag vet inte om jag vill, för jag tycker det är så hemskt med alla dessa filmer som denna länk har. Min rara pojkvän valde att visa mig ett klipp som jag nog aldrig glömmer. jag vågade inte gå ut, sova och så fort jag tänkte på det så blev jag så ledsen.

Har någon hört om dessa 3 killar och hammaren? Dem som mördade 21 personer (tror de) under juni-juli 2007. Allt från djur, barn och gamla människor. 2 gjorde handlingarna den 3e filmade. alla dessa filmer har tagits bort från internet förutom en. Och den visade jose mig igår. Denna gubben blir brutalt mördad.

Jag blir så rädd för denna värld, dessa människor. Hur stor är oddsen att 3 människor som är lika sjuka i huvudet till att kunna begå dessa handlingar träffas? Är världen verkligen så liten?!

Sedan fanns det massa andra filmer. t.ex en påse hittas i en flod och det visar sig ligga en livs levande bebis. Och sedan en kille som knivhugger 2 personer sedan böjar han hugga sig sjäv. Vart får man tag i dessa filmer? Dem borde raderas från internet!!!!!!!!

Det är inte världens som är hemsk och farlig, utan det är vi människor!!

Hundvakt

Är hundvakt åt min lillebrors kompis hund nelly. Eftersom min karl (karl och karl skulle jag inte kalla honom) är hundrädd så blir det jag som får ha henne när vi är ute och går. Och hon går inte precis fot så jag dras ju med åt varje hörn hon ska till. Lite påfrestande för ryggen men inte får man någon sympati inte haha..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig ut på långpromenad igen!

10e september

Nu börjar jag bli riktigt nervös, med tanke på att idag är det den 10e september och nästa 10e får jag min bebis om inte innan eller efter. Nu är det verkligen nära och det känns! Jag verkligen längtar samtidigt som jag är nervös om bara den inför förlossningen. Men jag hoppas och tror att allt kommer gå bra. 30 dagar kvar <3


.-.

Det där med att förbättra uppdateringarna går inte så bra. Lättare sagt än gjort, dessutom så finns det ingen lust till att blogga heller. Men jag skriver när jag har tid och känner för det.

Var nere på stan förut och lämnade en massa papper, hade även tänk och visa pojkvän och hans mor runt i norrköping. Men tiden sprang förbi så hann inte med så mycket mer än stan, där dem redan varit ett antal gånger!
Så den turen får vi kanske ta imorgon om vi inte tittar förbi hos isabel.

Nu ska jag ställa mig med mina härliga förvärkar och laga mat..


promenad

Nu har jag blivit tvingad av min karl att gå ut och gå, även fast jag gjort klart för honom att jag får så ont av att bara gå korta längder så tvingar han med mig på långa! Ont i fötterna får jag och känns som att ryggen vid svanskotan är bruten! Men lika bra att röra på sig.

grillat i september!?

Godkväll!!

Har precis röjt undan efter att jag och älsklingen lagat mat ihop. Fick bli potatisgratäng med grillat kött. Vi fick nämligen en elgrill av jessica och claudio igår, och den kom till användning snabbt! Gott var det, men nu är jag proppmätt. FAST jag suktar lite efter glass med chockladsås, så snaaart när maten smällt så får det bli de!


Babyshower

Hade babyshower här hemma förra söndagen och det var hur trevligt som helst, tack till alla som kom och för alla fina presenter. Nu är det bara bebisen som fattas, för nu har jag allt och allt är klart! Men som jag sagt förut så håller jag inte med dem som sagt att graviditeten går långsamt dem sista veckorna, jag är helt tvärtemot. under hela min graviditet tycker jag allt har gått fort. Det är 5 veckor kvar nu på måndag, 5 veckoooooooor!!

Ska försöka bättre uppdateringar, men har faktiskt annat för mig som är betydligt mycket mer underhållande än en blogg. Men nu ska jag äta kvällsmat sen bege mig ut på promenad.




Hjälp?

Någon som har gjort kassler gratäng? hade tänk och ge mig på det! Men frågan är om man lyckas?! Dags att variera bland maträtterna.

Bm

 Var iväg imorse hos min barnmorska, och allt såg bra ut. bebisen har trängt ner riktigt ordentligt nu, ligger som den ska och väldigt långt ner. Känns när jag går, eftersom jag ett flertal gånger trott att jag kommer kissa på mig haha. Så det var första mvc besöket med älsklingen.

Och nu håller svärmor på och lagar chilensk mat, och sedan ska det vilas. Är riktigt trött!!

Bilder..



Bebisens revir..

Magen vecka 34

...

Den dåliga uppdateringen har inte varit utav lathet, utan av att min data har lagt av. Så nu har jag fått låna en bärbar dator av mia, medans jag väntar på en ny.

Har hänt en massa sedan sist. så ska lägga in en massa bilder och skriva en massa, fast senare. NU ska vi äta sen middag.

RSS 2.0