segt!

Idag är det en seg dag. Orkar knappt göra något men kom iallfall ut på en promenad och har kollat på lite datorer som jag kanske ska köpa endast till plugg syftet. Har precis lagat mat så disken står och väntar. Idag blir det inte mer än att fixa lite här hemma sen hem till camila och mysa.

Skogs promenader

Mina morgon promenader i skogen går som väntat.... Utmärkt! Har nog aldrig gått så mycket i hela mitt liv haha. Går MINST en timma upp till 1 timma 45 min. Hamnade åt helvete idag o skogen och visste inte om jag skulle hitta hem haha men det gjorde jag! Att endast dricka vatten har gått bra och även små portioner med mat. Känner att nu är det dags! 10 månader efter haha!!

Imorgon börjar jag dansen igen så får annat att göra också. Plugget ligger på hyllan för mina böcker har inte kommit och känner mig så stressad!!!!
Och helt snorig är man också kan det bli bättre? 
Keylin och jag för 5-6 månader sen!

Helgens bravader..

Idag var vi yttligare på ett kalas och det var hur trevligt som helst. Massa gott att äta så det var bara att passa på för mig för imorgon blir det skogspromenader och inget sött förutom 1 gång i veckan. Igår kväll så firade vi sofia och vi hade det skit kul, mindre roligt att vakna upp imorse. Var både bakis och kände att jag var på väg att bli sjuk. Har blivit sämre nu framåt kvällen. Så om några dagar är det kalas IGEN! Åt 2 tvillingar denna gång. Kul att keylin blir bjuden på en massa kalas men mindre roligt för oss som kommer ha ett kalas på över 70 personer haha!

Skola imorgon, men frågan är om jag ens går dit. Som jag mår nu så ligger jag i sängen hela dagen. Får se hur jag mår imorgon. Imorgon kommer det upp lite bilder på den trista bloggen!
Nattiiiii!

.-.

Under dessa dagar jag inte har uppdaterar så har det varit ganska händelserika dagar. Häromdagen var vi och öppna upp ett konto till keylin som vi satte in pengar på. Det ligger i en fond/aktier så hoppas att börsen stiger uppåt dem senaste 18åren haha.. Långsiktigt konto ska det vara!
Igår var vi på peditos kalas det var jätte trevligt förutom att keylin fick sig en sockerkick och somnade inte förens halv 11. Tänkte skriva: vilken tur att det inte är kalas så ofta. Nej nej. Redan imorgon ska vi på 1årskalas igen!
Och idag ska jag och jose fira sofia med en massa roliga människor. Kanske blir en utgång beroende på vad födelsedags"barnet" vill! Hoppas på en trevlig kväll vilket vi alltid får med sofia och andres!
Hörs imorgon när baksmällan sitter fint!

Skolan

Godmorgon! Snart dags för mig att åka till skolan igen. Igår blev jag tvugnen att köpa böcker och eftersom jag inte var ute i god tid så fanns det inga begagnade böcker av just den upplagan jag behövde. Så fick köpa helt nya böcker av bokia. 1600 kr fattigare! Och kommer endast använda dem fram till december. Förhoppningsviss kan jag sälja av dem till nästa termin då jag behöver yttligare nya böcker.
Ge keylin gröt sen dags för mig att åka!

Fullspäckad!

Första dagen i skolan var toppen gjorde även en inlämningsuppgift så fort jag kom hem! Träffade snygga emily på skolan också, NU har jag en homie på skolan iallafall hehe. Ska till skolan idag med fast ikväll  från 17.00 till 19.00. Känns lite segt att gå så sent. men men..

I helgen är vi upptagna till max fredag kalas för lilla pedrito som fyller 1år. Lördag babyshower för monica och under kvällen fira min älskade sofia och söndagen har vi yttligare ett kalas hemma hos sarita som ska fira sitt barnbarn christoffer. Keylin har varit på mer kalas än vad jag varit under mina 21 år haha..

Skolan

Imorgon ska jag till skolan på introduktions möte. Äntligen sätter studierna igång tycker bara det är lite läskigt att träffa en massa nya människor haha. Men som tur är det bara denna vecka som vi har introduktion sedan sköter jag det hemifrån, alltså distans!
Bedtime natti natti!

ikea

Kom hem för ett tag sen men har monterat ihop möbler,strykt gardiner o diskat ur alla glas och sånt som vi köpte! ska ta bilder någon dag. Keylins rum är finast!
Ska söva keylin nu.. skriver kanske senare

La uva

Godmorgon.
Keylin ville stiga upp tidigt så det var bara att bita i det sura äpplet. Och inte nog med det så kan jag säga att jag ser förjävlig ut runt munnen. Har fått något virus i mina lymft körtlar så har fått en blåsa på tungan, böld PÅ läppen och en knöl vid halsen som jag kan flytta upp till käken :S Jag brukar aldrig få NÅGONTING inte ens bli sjuk. Men nu kom allt på en och samma gång.
igår blev det att gå ner på stan med min farbror som var på besök i Sverige. Fanns inte så mycket mer än skit på marknaden förutom 20 par strumpor som vi fick med oss hem. Välbehövda!! Vi käka på la uva och kan inte säga annat än helvete vad goooott! Efter varje tugga så satt jag och sa hur gott det var! Gudomligt!
Men efter en trevligt stund på stan så åkte han på kvällen.
Idag blir det eventuellt Ikea och så kommer förmodligen min farmor idag om inte imorgon!



Keylin Nicole..

Min fina flicka igår innan vi gick ut och käka på olearys.

Och min coola tjeja idag innan vi ska ner på marknaden!

Sjuk!

Blev absolut inget stan igår. Blev jätte sjuk helt plöstligt igår. Feber,frossa och huvudvärk. Trodde att jag skulle dö hade så ont. Och hade inga värktabletter heller. Ville bara sova men det ville ju inte keylin. Men till sist somna hon och då sov hon middag i 2 timmar 40 min. Skönt! Sen när Älsklingen kom hem från jobbet så åkte han iväg o köpte värktabletter åt mig samt käk eftersom jag inte åt något på hela dagen. Men det åkte inte ner i magen. blev illamående istället. Idag sitter febern i fortfarande men ingen huvudvärk!

Storsätdning står på schemat eftersom inget blev gjort igår. och bada keylin eftersom hon åt gröt och nös samtidigt så ni kan ju tänka er hur hon såg ut!
En bild från igår efter ett kvällsbad med sin fina hello kitty "morgonrock"

Taco kväll

Blev bvc med keylin igår och taco kväll med älsklingen hemma hos Emelie och Juanito. Och idag ska jag skämma bort keylin nere på stan!! Det förtjänar hon för hon är så förbannat duktig!

Köpte dessa skor på hm igår för endast 99:- kr. Dem är på pojk-avdelningen men jag tycker både flickor o pojkar kan ha dem. Så nu är hon en liten cooling.

Fullt hus..

Igår blev det inget skrivandes i bloggen. Var för upptagen! Fick en massa besök igår. Först kom jessica med sin dotter Paulina vi prata,åt och barnen fick leka! Heeelt otroligt hur snäll Keylin var mot paulina. Gav henne hennes leksaker och var försiktig runt hennes närvaro. Sen dök priscila förbi med sin dotter Celinah eftersom jag skulle sitta barnvakt åt henne framåt kvällen. Världens lugnaste unge så allt gick bra! Men sen kom även jehona förbi så hon hjälpte mig lite eftersom att från en början ville varken Keylin eller Celinah sova!!


Strax dags för ett bvc besök, juste igår blev min prinsessa 10 månader!

Helluu

Vi skulle ha gått på kalas idag men fick förhinder och inte nog med det så fick Keylin feber igår kväll (igen) och kräktes! Så blir att vara hemma hela dagen! Men igår hann vi iaf med att åka ner till emelies jobb. Åt sååå mycket. En massa glass och hamburgare. Bästa glassen brownie, hallon-saltlaktris men bäst var guldnougat! Stora bitar av den chockladen som finns i nogger!! Sen kom priscila med så åkte vi hem till mig och bara myste. Tills lilla damen börja kräkas!

Ska fixa designen någon dag. När jag har tid och ork!!

Dagens äventyr?

Sitter äntligen i soffan och har tid att skriva ett inlägg. Har städat och lagat mat nu ligger Keylin och sover. Så frågan är vad vi ska hitta på för äventyr när hon vaknat?! Kan inte sitta hemma en hel dag! Antingen väntar vi på att emelie slutat jobbet eller så går vi på promenad. Jose är i oxelesund och jobbar och kommer inte hem förens ikväll..

Någon som vet varför jag inte kan skriva en text lite längre ner? Oavsett om jag trycker på enter så hamnar texten ihop!

Wuhuuu..

Just för tillfället så går livet på löpande band. Inte nog med att jag ska börja plugga och ta stuidelån utan att även min pojkvän har skrivit på ett 6 månaders kontrakt för ett jobb på ett bemanningsföretag.  Dock är han bara timanställd än så länge men det är extra pengar. Sen om allt går som det ska efter sina 6 månader så kan han få skriva kontrakt för heltids jobb! Känns så skönt!!  Har även en sak som jag väntar på svar ifrån. Det låter också lovande. Då kommer våran framtid se mycket mycket ljus ut!

Nu ska vi gosa oss ner i sängen för imorgon ska jose upp och jobba!

Sjukling

Godmorgon! Blev inte så mycket sömn inatt då keylin vaknade var 20 minut typ. Hennes feber hade stigit upp till 39.5. Men nu är vi uppe och hon är pigg trots omständigheterna. Leker för fullt med sin lille ponny och dansar till te amo con locura.

Eftersom jag aldrig tog mig till komvix för registrering igår så måste jag göra det idag. Känns lite surt och behöva gå ut när man känner sig som en zombie. Men keylin får stanna med sin pappa..
Nu ska vi äta frukost här hemma..

Vattenkoppor?!

Keylin har fått lite feber så snart ska vi ut på promenad så hon får lite luft sen ska vi en sväng förbi emelie. Men hon har fått feber-nedsättande så hoppas den inte sitter i. Dock lite orolig över att det kan vara vattenkoppor. Även om det skulle vara skönt att ha det överstökat. Hon umgicks med marcell dagar innan hans bröt ut samt samma dagar som han hade blåsor. Och feber ska vara ett tecken på vattenkoppor. Men som sagt behöver inte vara det
. Nähe om man ska umgås med lillebrorsan innan det är hemdags för honom..

Lux aeterna

Jag tycker verkligen om lux aeterna gjord av clint mansell. Jag minns den som bakrunds musik till tragedin i både thaiand och japan. Men tack vare medier så tolkas den som anders breivik hemska dåd. Men nej den människan ska inte få förstöra en sån fin och kraftfull melodi!
http://www.youtube.com/watch?v=hKLpJtvzlEI

Kvälls besök..

Nu sitter jag och cilla och slappar framför tv med lite gott att äta. Barnen sover efter en massa lek. Vi var även och handla, känns som jag alltid handlar! Bor i hageby centrum typ!
Imorgon blir det att gå upp tidigt för ska registrera mig på komvux eftersom jag börjar plugga den 22 augusti!
Wish me good luck!

Morgon mys..

Keylin har pyjamas på sig ännu så snart ska vi båda in i badet!

Gårdagen..

Snart kommer det vara mycket roligare att blogga för vi ska fixa våran sladd till kameran så att man kan blogga lite med bilder. Men först ska man orka ta sig till media market i Ingelsta.
Gårdagen blev att spendera med melissa hemma hos mig så barnen fick leka lite. Sen framåt kvällen åkte jag med Emelie,domenic och priscila till Hageby centrum och handade lite. Har börjar bli så kallt på kvällen så jag bara längtar tills alla Keylins höst/vinter saker kommer som vi har beställt från h&m!
Nu ska jag väcka jose som börjar skolan idag!

Keylin Nicole..

Om 8 dagar blir hon 10 månader. 2 månader från att fylla ett år. Då ska hon få det största,bästa och flickigaste kalaset. Vart sprang tiden iväg? känns som nyligen då hon endast var liggandes helt stilla på en filt på golvet och gav i från sin leenden och små ljud. Men nu så står hon, tar sig fram, skriker och är som ett barn ska vara. Dock ett duktigt barn! Hon säger mamma, pappa, titta,hej och hon försöker säga tittut när hon själv lägger filten  för sitt ansikte och sedan drar bort filten. Hon vet vart hon har sina rötter det vill säga rytmen hon dansar när musiken sätts igång fast mest om det är latinamerikans musik och stolt klappar hon händerna när hon märker att vi andra tycker hon är duktig och rolig. Hon vet exakt hur hon ska göra för att få oss att skratta. Hon är inte ett gnälligt barn utan som vilket barn som helst. Dock är hon inte feg, hon gör mer än hon klarar av. Hon är härdad och gråter inte lätt om hon slår sig. Utan isället gör hon om det hon ville göra tills hon klarar det. Nu är 5e tanden på väg och har ganska nyligen insett att det är med tänderna man maler sönder maten. Folk skygg existerar inte för henne. Precis alla kan ta henne ifrån min famn eller från någon annan. Hon trivs oavsett vem det är. Och jag kan skrytsamt säga att vart jag än är så är hon i allas famn. Alla vill hålla i min pärla! Hon är det vackraste barnet!

Så älskade Keylin alla dessa hyss du gör får mig bara att skratta. Jag bara älskar att observera allt du gör. Kan kolla på dig hur länge som helst. Världens finaste tjej har jag!
5 Månader

RSS 2.0