Vikten

Jag,melissa,kim och jose var iväg och tränade förut. Man mår alltid bättre efter att man tränat, och känner sig inte lika fläskig haha. Fast det är man, är nog bara en psykisk sak som får en att känna sig mer "ihopdragen".

Men jag vägde mig iallafall och jag blev riktigt stolt över resultatet, har gått ner yttligare 1,2 kg sedan sist jag vägde mig (då var det - 2 kg). Och våran diet har inte hållt på i 2 veckor ännu. Så jag närmar mig mer och mer mitt mål!
Innan jag ploppade ut Keylin var jag lite naiv och trodde att graviditets kilona + fettet skulle försvinna av sig själv om man slutade äta skräp. Men sanningen är den att, vill man inte ha michelin-ringar så är det bara GYMMET som är rehabiliteringen för det. Så vill man vara fin, så får man lida pin! För träna är inte så himla kul!

Summering av dagarna

Dessa dagar har jag spenderat med melissa, antingen hemma hos henne eller hos oss! Finns inte mycket annat att göra om dagarna känner jag än att umgås med vänner. Längtar till sommaren då man kan åka och bada eller bara ta en filt och sätta sig i en park!

Keylin kommer redan vara 8-9 månader under juni-juli, så hon kommer ha en underbar sommar, det ska jag se till! Bada och äta glass och fördmodligen har hon redan börjat krypa eller kanske gå som sin mamma gjorde när hon var 9 månader ;)
Ska ladda upp lite bilder senare om det nu funkar så att säga!!

Tacokväll!

Vi bjöd hem melissa,omar och deras son på tacos. Vi hade det trevligt och gott var det också!

Vi passade på att träna idag, men kände av träningsvärken från igår så att idag var inte träningen på topp. Men imorgon kör vi igen. Så kul att dem som jobbar på gymmet tycker keylin är så söt. Dem brukar säga att hon är en utav dem sötaste bebisarna dem sett haha.. Och alla blir så förtjusta i hennes hår, och att hon är så lugn!
Nu ska jag sova, är helt slut!!

Presenter

Justja! Hade totalt glömmt bort att berätta att Keylin fick massa presenter av sin gudmor, isabel! Tänkte att jag ska försöka ta kort på det lite senare.

Men hon fick iallafall, 2 pyjamaser, 2mössor, 2 filtar, 2 små handdukar, 4 par sockor, och en fleecedress som är varm och skön! Som sagt ska försöka samla ihop allt och ta kort, för dem var så fina sakerna!!

Träning!

Nu är jag igång med träningen igen och det känns underbart att få röra på fläsket. Vägde mig idag och blev förvånad av resultatet, jag väger 65 kilo. Och endå vägde jag mig sent på kvällen och har ätit under dagen. Så har gått ner 2 kilo sen sist jag vägde mig och det var för ungefär 2 veckor sedan.

Och vi har även börjat med våran gi-diet, så här hemma äts det endast sallad som tillbehör till kyckling,fisk och lövbiff!
Nu har keylin somnat så ska kolla lite på tv och sedan lägga mig jag med. Nattinatti!

RSS 2.0