Längtan!

Jag känner att augusti månaden och framåt endast kommer ha massa positiva saker att bidra med! Jag längtar tills våran andra lilla knodd kommer till världen, det är den största längtan. Men jag längtar till så
Mycket annat också. Träna ihjäl mig och bli smal, nu när jag vet att fabriken stängs. Då kan jag tänka på att fokusera på kroppen. Längtar även efter att ta ett glas vin på balkongen med en ciggarett samtidigt som jag pratar med någon i telefon.

Ja det finns en massa saker att skriva ner. Men snart är mitt kära augusti här. Då får vi äntligen träffa våran lilla bebis. Som jag för övrigt tror är en pojke! Nu är det bara tvåsiffrig nedräkning tills ankomsten <3


Matlagning!

Här hemma görs det spagetti med creme fraich chili/paprika samt bacon.. Ska bli gott! Sen ska jag och keylin till hennes gudmor för lite mys!


Födelsedags firande!

Igår blev det en utekväll med tjejerna.. Började med att vi åt middag på hugo, drack lite ( pepsi för mig ) och sedan upp till puls eftersom alla inte var 23! Kvällen slutade hemma hos emelie och idag känner jag mig sjukt trött! Men tack för en kanon kväll tjejer..


HLR!

Idag så fick jag mitt intyg på att jag gjort hjärt & lungräddnings utbildningen! Det var kul och kommer vara till en användning, inte bara för jobbets skull utan även för allmänheten. Nu kan jag rädda liv ;)

2 Maj..

Länge sen sist jag skrev i bloggen. Inte säker på att jag fortsätter efter detta inlägg heller, det återstår att se. Men med detta vårväder finns lusten till det mesta!
Valborg spenderades vid brasan med paulina & george, även majtåget såg vi ihop med dem. Viktigt att redan nu skapa traditioner för våran lilla tjeja! Varje år ska vi göra samma sak!
En tös som vägrar sitta eller stå stilla. Vill inte heller bli buren..

RSS 2.0