Plugga!!

Keylin somnade för en timma sedan, skulle ha börjat plugga direkt efter. Men så blev det inte. Så ska nog sätta igång nu. Har tappat motivationen lite men har inget val, måste plugga! Nästa vecka så står det prov på schemat!
Hörs imorgon.

>.<

Nu har vi äntligen betalar våra biljetter till chile, så snart bär det av till värmen. Har även suttit i samtal under morgonen och fixat reseskydd till oss alla så har man ett problem mindre och tänkte på under semestern. Nu blir det att städa lite för att sedan åkte ner till stan och hjälpa älsklingen att skriva kontrakt. Sen blir det mys med Camila och emelie.

Dansuppvisning

Idag hade vi dansuppsvisning och det gick skit bra! Nu känns det så kul och dansa. Man får göra lite annat under dagarna och det behövs. Stor trivs i gruppen nu!
Annars under helgen har jag träffat sofia och andres.. Och nu ska jag fortsätta att plugga, som vanligt seeeent!

Reserverade!

Kan ni gissa vad vi reserverade idag? Nä det kan ni nog inte...
Men vi säger såhär: byebye sweden here we come chile!!!!

Dagens äventyr

Idag blir det en heldag hemma hos emelie. Ska hjälpa henne med målningen och tapetsering. Så ska vi luncha ihop! Nice nice..  Självklart är barnen med så ska bli intressant och så hur målningen slutar.

För övrigt händer det inte så mycket förutom plugg plugg & plugg. Men så himla värt det!!
Slänger in en bild på Keylin, min stora tjeja!

blogg torkaaaaa

1 vecka sedan jag uppdatera! Känns ju som jag borde ha en massa att skriva om men känns gansk tomt i huvudet. Pluggat är något jag har gjort..som vanligt. Och umgåtts med mina fina vänner!

Var bland annat med emelie igår och hämta färg och tapeter till hennes lägenhet. Jorge hämta upp oss och körde oss dit men vi fick ta oss hem själva. Kändes lite lustigt att gå med en tom vagn med en massa spackel,färg och annat istället än ett barn hehe. Men emelie är emelie hon skäms inte för något haha..
Idag bär det av till tandläkaren! Sista gången idag för den förbannade framtanden. Sen är det klart!

!!!

Sen mina böcker kom har jag haft fullt upp med att plugga vilket oftast har blivit på kvällarna och alldeles för sent då hjärnan oftast inte funkar som den ska. Så känner mig stressad med alla inlämnings-uppgifter trots att jag inte ligger efter. Nu när keylin sover middag passar jag på att skriva ett inlägg. Dock har jag inte så mycket att berätta. Förutom att jag lider med alla i chile efter den hemska olyckan. Elakt men sant så känner jag mest sympati för Felipe camiroaga och även roberto bruce. Ni svenskar vet nog inte vilka dessa är men dem är kände i chile. Och ni chilenare som inte vet vilka det är är ignoranta haha..
Felipe camiroaga!

Ikea

Ännu en dag har man spenderat på ikea. Fick med mig en hallmöbel som var jätte fin och en massa annat småplock! Är nöjd med hur våran lägenhet ser ut och stor trivs. Kan försöka fixa lite bilder. Men eftersom jag inte köpt sladd till kameran så får det bli med min efterlängtade iphone 4 som kommer nästa vecka!RSS 2.0