long time, no see!!!

Igår blev det att gå på nathaniels dop som var jätte fint. Smörgåstårterna otroligt goda eftersom jag själv hjälpt till med dem haha nää men allt var fint och gott! Och han hade fått jätte mycket med presenter. Jag är sämst på att ta kort så jag har inga som jag kan lägga in här. Så igår blev det att bara ta det lugnt hemma eftersom jose skulle ut med grabbarna. Så jag och keylin satt med varsin sked och åt glasstårta. Men nu ska vi äta frukost.

Waynes coffe

På waynes coffe med lina och sandra plus barnen


Söndag!

Idag är jag helt utmattad har varit en lång vecka men en rolig och välbehövd helg! Igår kom tjejerna hem till mig så vi alla umgicks och hade det allmänt trevligt. Men däremot idag så känner jag att jag hade behövt lägga mig tidigt någon av dagarna vilket jag inte gjorde. Men får bli tidig läggning idag! Men jag och älsklingen ska hinna med och ha en myssöndag eftersom ingen av dessa dagar umgicks vi utan han festade med juanito och gänget. Så idag blir det något gott och äta och en film!

Godmorgon!

Vi vaknade för en timma sedan, keylin gav oss sovmorgon! Välbehövd! Jessica och malin är på väg hit tänkte att vi skulle luncha ihop. Så får se vad köket ala mickis erbjuder. Och ikväll blir det tjejkväll med malin och keylin haha. Nä men när keylin har somnat ska jag och malin smutta på dricka! Så nu behöver jag åka och handla. Vi hörs sen!

19 oktober

Nu är vi snoriga här hemma och keylin sover middag nu. Jose är på väg hem efter att han varit i katrineholm och provspelat för ett fotbollslag. Men det hade gått jätte bra och duktig som han är så ska han spela där. Och jag är på pyssel humör, har lust att vända upp och ner på hela lägenheten och rensa. Bör ju göra det innan vi åker till chile så slipper man det när man kommit hem. Får se vart denna dag leder, plugga blir det iallafall. Hörs när vi hörs..

Sjukstugan

Både jag och keylin börjar bli lite sjuka så inatt får hon sova brevid oss!! Natti natti!!

Keylins 1årsdag!

Tack till alla som kom.. sofia andres claudio alejandra vivi sarita susanna nina camila cristo malin issa alexandra emily victor melissa omar emelie juanito cilla alen natta bruno yasmina claudio yorka priscila camila bazze anita. Och alla barnen! Har säkert glömt ett flertal namn men tack! Ni gjorde keylins dag till den bästa dagen!!

Cupcakes bakning!

Nu är det mesta fixat inför morgon dagen, bara lite små plock som återstår imorgon. Bakningen gick jääte bra och Cupcaken blev så söööta! Ska försöka ta kort på allt innan allt försvinner.. Förutom bakningen så fick vi tjejer lite tid med varandra, inte ofta vi alla ses. Men nu ska jag hoppa i säng så jag vaknar pigg och fräsch imorgon. God natt!

Godmorgon

Vi fick lite sovmorgon här hemma, alltid lika uppskattad! Men idag blir det att hålla igång hela dagen, tjejerna kommer hit så ska vi baka cupcakes och kladdkaka inför kalaset imorgon. Senare ikväll så fixar jag och emelie lokalen. Kommer ladda upp en massa bilder på kalaset det kommer bli så fint!!

dagens..

Äntligen hemma efter en fartfylld dag. Har handlat det "sista inför kalaset! trodde jag ja! Så imorgon blir det att åka iväg och handla igen. Hur kommer det sig att man alltid missar att ha med sig det viktigaste!? Passade på att köpa en massa fina presenter till min lilla sessa, möte även upp min mamma som köpte en massa fint till henne. Men nu ska jag plugga lite och  sedan hoppa i säng! Natti!!

Planering

Nu har vi planerat våran Chile resa. Hyrt en bil under tiden vi ska vara där så vi kan röra oss fritt och slippa åka buss och taxi. Och som tur är kommer ju älsklingens familj plus min familj från centrala chile, valparaiso- vina del mar. Så vi kommer endast befinna oss i dem centrala områdena. Inte åker vi norr om chile iaf haha. Där finns det inte så mycket att se eller göra. Har varit där förr och tröttnat lika fort. Det är i centrala chile allt händer! Kommer åka till coquimbo-la serena och även santiago och träffa camila!!

Kasinot som vi kommer att besöka!

The day..

Har precis kommit hem från Emelie vi var barnfria så hon passade på att färga mitt hår. Och ja resultatet blev inte det bästa kanske, men det ska åtgärdas imorgon! Nu är det inte långt kvar till chile. Det är mycket som ska fixas och göras innan vi åker. Keylins kalas,göra alla dessa prov i mina ämnen som jag läser, fixa pass till keylin och eventuellt åka till stockholm och hälsa på Sofia och Andres.
Men nu ni så ska jag sova. Natti natti..

Då och nu..

På denna dag skulle min stora tjej egentligen födas, men envis som hon är än idag valde hon att komma till oss 5 dagar efter. Satt och läste igenom inlägg från förra året då jag var gravid. Man får lite nostalgi. Men självklart har jag hellre henne vid mig än i magen. Så om 5 dagar blir hon 1 år. Om 5 dagar får hon ett jätte fint flick kalas. Otroligt att året gått så fort, hon är ingen liten bebis längre. Nu babblar hon för fullt, springer omkring, hjälper till att "städa" och stöka ner haha men det mysigaste är att hon helt oväntat kan komma och kramas och pussas. Och när hon pussas så är det inte med öppen mun utan hon har verkligen förstått att man putar med läpparna. Mitt lilla charmtroll
image description

Blogg appen

Har laddat hem blogg appen till min iphone. Så förhoppningsvis så kanske det blir fler inlägg :) ligger ner bäddad i sängen så säger nattinatti!


RSS 2.0