Ny vagn!

Jag har en ny vagn som jag tycker är så bekväm att köra och den är så snygg. Den blir även perfekt framåt våren och sommaren. Älskar den!! Vad tycker ni?
Vagnar för tjejer är som bilar för killar!

Timjan

Idag ska jag och keylin till timjan och träffa andra mammor med sina bebisar! Sen har vi våran lilla favorit alexander, hur söt som helst den lilla pojken. Hade en massa kort på keylin och alex, men min usb-port fungerar inte som den ska! Men i varje fall så är dem urgulliga ihop.
Nyvakna, dags och fixa frukost!

Färgat håret!

Det ser ut som någon har pissat i mitt hår, jag och melissa skulle färga håret till lite ljusbrunt/mörkblond. Men resultatet blev helt tväremot vad det skulle ha blivit. Och då hade vi endå i 2 avfärgningar plus 2 sandblonda färger.
Mitt resultat blev såhär:


Melissas resultat blev så pass roligt att när jag tänker på det så skrattar jag för mig själv. Ni som inte vet så har melissa snaggat på höger sida och kort i nacken och framåt vänster sida lite axel långt. Och hon blev platinablond (typ) på den snaggade sidan och brandgul på det resterande håret. Vad jag skrattade! Så imorgon lägger jag in en mörkare blond i skallen och melissa tar kanske en röd? ljusbrun?!
Nä nu ska jag lägga mig, upp tidigt imorgon. Ska hinna med en storstädning på morgonkvisten har jag tänkt!

Godmorgon

Här hemma har jag och keylin vaknat medans jose ligger i sängen och drar sig. Pyjamasen är fortfarande på och vill gärna sitta på ett bra tag till, så skönt det är och bara slappa. Även om jag är hemma mån-sön, så uppskattas lördagar för det blir endå någon slags sovmorgon-slappar-dra sig dag.

Blev som ni ser ingen uppdatering igår när vi kommit hem från melissa, eftersom att vi kom hem så pass sent. Men vi alla hade det riktigt trevligt, även om det bara var Melissa,Camila,Priscila och Emelie. Och självklart jag! Så det tycker jag att vi absolut måste göra om.

Churrasco

Igår hade jag fullt upp så det blev inte mycket skrivande i denna blogg inte. igår var vi och storhandla och sedan gick vi hem till melissa där camila och priscila var! Och även idag har vi varit hos melissa och även handlat haha, för ikväll ska vi göra churrasco! Nu tänker alla svenskar vad fan är det?
Bröd med kött,tomat,avokado,majonäs. Super gott!!
Nä nu ska jag röra mig bort till melissa. Ett jävla tjat blev det om melissa (igen) i inlägget!
Skriver ikväll igen.

Bevisat att tjejer endå är bättre än killar!

Vem var det som sa att vi tjejer är sämre på att köra än killar?
Aftonbladet :

”Om alla körde som en kvinna skulle vi ha halverat antalet olyckor för flera år sedan”


http://www.aftonbladet.se/bil/article8470385.ab

Hjäälp?

Någon som vet hur jag gör för att få in en bild på mig på vänster sida av bloggen? Lite komplicerat med alla dessa koder, någon som kan?
Update: Hur flyttar man gamla inlägg in till dem nya kategorierna jag gjort?
exempel där jag skrivit om min graviditet, så har jag nu skapat en kategori : graviditeten.

Natti natti

Efter en dag med dans, människor och tårta så tackar jag för mig och hoppar i säng. Imorgon får jag besök av priscila med hennes dotter celinah, och eventuellt träffa camila på eftermiddagen!
Någon som vet en bra massör? Min rygg klarar inte av det här längre! Måste masseras av en specialist och inte utav karl här hemma som bara orkar i 2 min och trycker så att det gör ondare än vad det redan gör ;)

6 kilo på 6 veckor!

Nu har vi köpt hem boken -6 kilo på 6 veckor. Där får man ett mat schema, recpeten dag för dag. Frukost, lunch & middag + 1-2 mellanmål! Den innehåller inget ris, potatis eller pasta, men mycket kyckling,fisk och lövbiff. Med sallad som tillbehör. Denna mat är för att hjälpa till med fettförbränningen, och TRÄNING är ett måste för att man ska lyckas gå ner dessa kilon.
Den 1e februari börjar vi, önska oss lycka till. Hejdå älskade choklad & läsk!!

morn morn

igår 21.36 ploppade jessicas lilla paulina ut, det var ett evigt kämpande. Men nu har hon sin lilla tjeja! Grattis!!
Skulle ha tränat ett danspass med melissa imorse, men hade inte hunnit med tanke på att vi har planer här hemma..
Nä kanske ska lägga ifrån mig datan ( keylin ligger och tjattrar för fullt ) och ge henne den uppmärksamhet hon vill ha.

babyboom

Gomorgon!! Jag har haft en usel natt och vi kan endast tacka jessica engström för det. Att hon får för sig att få värkar under natten och smsar mig, och håller mig på nålar vilket gör det omöjligt att sova!! Ingen bra vän! haha
Naeee skitsamma om jag inte sovit bra, min vän ska få sin dotter :D Fick ett sms inatt - jag tror det är på gång. Så ringde upp och hörde lite med henne och jag trodde med det var på g, sen fick jag yttligare ett sms lite senare på natten om att hon snart skulle åka upp till förlossningen. Och pratade nyss med henne i telefon, hon har ont!!
För exakt 3 månader sen föddes min tös, och idag födds hennes lilla tös! Och denna huligan här hemma är visst inte så lugna idag, skriker och har sig. Dock skrattskriker, så hon är ju på bra humör vilket jag tackar för! Hon är överlycklig för idag får hon en kompis ;)

Ingen träning

Det blev ingen träning idag eftersom dem stängde klockan 5 och vi skulle iväg och träna vid 7! Så istället åkte vi till willys och sedan tog vi en liten promenad. Lillan sover så ska passa på att stryka lite kläder och sängkläderna!
Om jag uppdaterar flitligt så antar jag att ni även blir bättre på att kommentera ;)

Ny design

Som ni ser så har min blogg fixats av jessica, dock ska den finslipas lite. Men den får vara såhär så länge, tack!
Det var ett tag sen jag skrev och mycket har hunnit hända sedan jag skrev något intressant, om jag ens skriver något intressant? Jag har iallafall varit ute och festat 2 gånger, oh shit vilken dålig mamma jag är som lämnar bort min snart (imorgon) 3 månaders dotter till min farmor som är 74 ;)
Keylin har växt massor hon är redan 62 cm lång och väger 5950, och som sagt blir hon 3 månader imorgon.
Allting går så fort! Men jag njuter verkligen av min lugna lilla tjeja.
Ska försöka blogga efter att vi varit och tränat!

buä

Kommer tillbaka med bloggen när jag har gjort om den, är trött på designen & allt!

Träning

Nu kör vi på abs-dieten här hemma, hoppas den ger goda resultat! Kom precis hem från träningen med, och senare ikväll har jag ett zumba pass. Vill jag ner i vikt? Veeerkligen!
Återkommer med att berätta om abs-dieten.

RSS 2.0