Färdigt!

Var hemma hos melissa förut och skulle ringa till jysk och frågade om min säng som jag köpt, och ringde även till migrationsverket till min handläggare för att fråga hur allt gick. Och jag fick svar att min pojkvän har fått sitt uppehållstillstånd beviljat!! Jag är fortfarande chockad. Han kommer snart vara här med mig! Jag är lycklig!


Pojke eller flicka?

Vad gissar ni på? Att det blir en pojke eller flicka?

 


Kisspiss

Dålig uppdatering, jag vet. Men så länge det blir dåligt kommenterat så blir det dåligt med uppdatering!

Idag var jag ännu en gång i wasa parken med emily och hennes son joel. Dock var vi inte så mycket i solen då det var varmt och solen stekte. Och ner kissad blev jag idag med ;) Skulle byta blöja på joel och i samma stund frågar jag emily om han kissat på henne någon gång. Och då kom strålen på mitt lår, vi brast ut i skratt och joel såg ganska nöjd ut!

Har spacklat färdigt i köket nu, hoppas det blev bra hehe, så ska ge mig på att måla imorgon. Önska mig lycka till!


-

Blivit en heldag med emily plus hennes älskade son. Sedan kom hennes syster med barnen och isabel.
Uppdaterar mer sen om dagen, ska laga mat. dör av hunger..

sun

Mornmorn..

Blev att stiga upp tidigt idag då det ryktas om fint väder. Blir att åka till folkparken och sola med isabel. Ska nog åka förbi apoteket och köpa en kräm ( solskyddsfaktor ) och lite dricka så man inte får migrän. Vilket jag har! Har så jobbig migrän att jag fått åka ambulans och nästan tappar synen. Och det vill vi ju inte att det ska hända!

Och så kom jag på nu, är apoteket öppet idag?

Midsommar..

Nu får det bli skärpning, jag ska börja blogga som förut igen. Men dessa dagar har jag haft annat för mig, har blivit heldagar ute i solen och när man kommit hem har det blivit mat, pratat med älsklingen och sedan sängen för att sedan gå upp skapligt dagen efter!

Firade midsommar ute hos malin i lindö, blev att äta med tjejerna ( pomme,lövbiff, sallad & tsatziki). Men jag åkte hem redan runt 23 tiden. Var helt slut så somnade skapligt och vaknade idag runt 12. Har hunnit med att städa hela lägenheten,tvätta,laga mat och handlat hem massa mat. Så idag gjorde jag mig ris,kyckling och currysås.

Har jag sagt att jag endast har gått upp 7 kilo under mina 6 månader+ 1 veckas graviditet? Jag tycker det är bra. Men som sagt det återstår några månader kvar tills bebisen kommer så det kommer nog bli massa fler extra kilon.

Hörs senare.....

Dagens..

Har precis kommit hem efter en dag ute i solen med isabel och sedan blev det att äta grillat med isabel,lina & tobbe. Var länge sedan jag åt det, om jag inte minns fel så var det senast i chile. Gott var det iallfall. Och alltid lika mysigt att umgås med tjejerna..

Imorgon ska jag till folkparken och träffa min lillebror kewin och skämma bort honom lite, och sedan på kvällen åka ut till lindö och fira midsommar!

Handla..

Storhandla blir det att ge sig på idag, isabel hjälper mig som tur är! Ska även passa på och köpa hem bredspackel, då kanske jag har något att göra ikväll ;) Emelie ska hjälpa mig att tapetsera så jag fixar köket själv spacklar och målar. Det kan inte vara så svårt? Det får resultatet säga.

Nu ska jag städa lite innan jag åker till folkparken och möter upp isabel.

Bm

Var hos barnmorskan imorse och isabel följde med mig. Allt gick bra och allt såg jätte bra ut. Fick höra hjärtslagen ännu en gång och det ligger på 146. Isabel filmade när vi lyssnade på hjärljuden så kommer kanske lägga upp videon här. Och vägde mig med och var lite rädd i början, men har gått upp samanlagt 7 kilo på 6 månader. Men min tid den kommer den också ;)

Blev även lite mys i vasaparken, men var dock för varmt ute så jag satt mestadels vid skuggan.

Nu blir det att köra igång en städstund och sedan laga mat.

Mys i vasaparken

Har precis kommit innanför dörren typ, det första man gör är att sätta på datan såklart ;) Nej men hade hoppats på att pojkvännen min var inloggad men icke sa nicke. Blev iallafall en hel eftermiddag ute i solen med isabel, och NEJ jag brände mig inte. Täckte mig med en tröja för att undvika att bli grisrosa. Inte så snyggt och skönt!

Imorgon ska jag till barnmorskan, alltid lika efterlängtat "sjukhus" besök. Ska få höra hjärtljudet ännu en gång och sedan mätta magen :)

Nu ska jag laga ris med kyckling gryta.. Pusspussssssss

Sola på g

Snart ska jag ut i solen med isabel. Kommer nog komma hem lika röd som sist. Nej jag vet, jag lär mig inte! Men jag uppdaterar när jag kommit hem igen. Pusspuss

<3


Blabla

Ligger helt utslagen och har ont i min stackars rygg.. Idag har inte så mycket vettigt gjorts, utan har mest blivit sitta vid datan och sedan äta konstant. Fast det är inte så dumt det heller. Skönt och få slappna av, men jobbigt att ha en värk i ryggen oavsett om du gjort saker man inte bör göra under graviditeten eller helt enkelt gör saker som man måste göra som att sitta,stå och ligga!! Lite frustrerande faktiskt..

Känner att jag skriver om saker som inte är viktiga ( vilket jag aldrig gör ) så ska försöka ladda upp en video min pojkvän gjorde åt mig på min födelsedag!

6 månader









medelkroppslängden 33 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 800 gr. Huvudets omkrets är 23 cm.


Tvätt + sällskap

Har tvättat hela dagen, både här hemma och i tvättstugan. Hade för mycket saker som skulle tvättas, jag är helt slut. Alexandra och vagge var här och tittade förbi ett litet tag, och nu väntar jag på isabel. Vi ska ha söndagsmys!

Återkommer senare..

Lyckat alkoholköp

Mitt första köp på systembolaget slutade med en platta öl mindre och 250 kr fattigare (dock inte mina pengar, eftersom jag köpte till isabel). Civil poliserna ville vara lite jävliga och ta plattan och samtidigt slänga ur sig en del onödiga kommentarer som te.x att jag inte ska dricka för att jag är gravid? ( Om jag nu skulle dricka vilket aldrig skulle falla mig in så bryter jag endå inte mot någon lag) och sedan började fråga om min pojkvän, och hans har ingenting med en platta öl att göra. jaa dem är lite luriga dessa maktmissbrukande filurer.

Anledningen till att dem tog plattan var för att isabel som är 18 år bar på plattan, och jag trodde de kunde ha lite förståelse till varför hon bar.Men nej sån är lagen!

Jag ville bara skriva ut de, för är lite smått irriterad för att dem inte har hört av sig, för jag gjorde anspråk på plattan!!


...

Har ingen lust och blogga idag!!


...

Har spenderat denna dag hemma, hade hoppats på bra väder. Men så blev det tyvärr inte. Fast lika bra så jag kan låta huden vila lite innan jag ger mig ut i solen och solar igen. Har fixat och donat lite här hemma, för imorgon kommer den sista flyttlasten från småland med farmor. Så från och med imorgon har jag alla mina möbler. Förutom sängen som jysk ska leverera till mig inom en vecka. Skönt med en helt ny dubbel säng!

om man ska ta och göra lite mat, hörs senare..

att jag aldrig lär mig

Ja amanda solskyddfaktor önskar jag mig! jag och solen är inte goda vänner..


Tapeterna


Denna ska vara i sovrummet som fond vägg med resterande väggar vita.


Och denna ska vara som fondvägg i vardagsrummet med resterande väggar vita.


Solning

Har varit ute och njutit av det underbara vädret sedan 11 imorse. Blev att lägga sig i folkparken med isabel och senare kom även jess och joinade oss. Har ännu en gång brännt mig, och väldigt mycket!! Att jag aldrig lär mig, har grispigment.

Nu ska jag laga lasagne är väldigt hungrig, har blivit lite att äta idag. Uppdaterar senare tänkte lägga upp bilder på tapeterna och det jag valt till lägenheten :)

colorama

Nu har jag och isabel varit ute och gjort en massa saker. Först var vi på jakt efter min telefon som vi hittade i en papperskorg inne på ett kontor efter att vi ringt och hört att det vibrerade. Folk undrade nog vad fan jag grävde i papperskorgen för. Men nu är det problemet löst!

Var även på colorama och valde tapeter och fick färgen blandad till köket plus alla redskap och lim/spackel. Förväntade oss inte att det skulle vara så tung. Men vi satt utanför colorama och väntade på skjuss, helt omöjligt att bära hem allt det där. Så bättre planering får det bli på mig..

Nu ska vi ut i folkparken och lägga oss i solen.. Pusspuss


Chile vs honduras

Sitter hemma hos isabel och kollar på chile matchen, och hoppas verkligen chile vinner. Dem spelar otroligt bra! Tar tillbaka allt annat som jag sagt, även om jag hoppades mer att sverige skulle vara i vm :)

Var och lämnade några papper förut på stan och märkte att jag tappat min mobil, Jag har ringt till den och den är på så ska tillbaka dit jag anar att den finns. För vem låter en mobil vara på om den själv vill behålla mobilen? Och efter det ska jag och isabel välja tapeter och färg till min lägenhet och sedan äta något på stan.

Vi hörs ikväll när jag kommit hem. Pusspuss

Tapeterna!

Kommer inte bli så mycket skrivande i min blogg ett tag framöver, min data kraschar när som helst och behöver vila. Den låter jätte konstigt och laddaren luktar lite brännt..

Idag har jag iallafall varit på mitt områdeskontor och fixat så jag får mitt badkar snart, och nu har jag även fått beviljat att jag får färg och tapeter + jobbmaterialet. Så ska ner och välja/hämta tapeter och färg nu i veckan. Det kommer bli så snyggt i lägenheten.

Nu ska jag vänta på att isabel ska komma hem hit, så ska vi mysa lite. Har varit och köpt hem en massa fika, cola, mazariner,munkar och vaniljmunkar haha.. Så innan vi proppar i oss de ska jag sätta igång med maten.

Divan soffan



Där är soffan, dock ser den inte alls ut så i verkligeheten. Är mycket finare irl :)

Färdigt

Har precis kommit hem efter en massa bärande och åkande fram och tillbaka. NU har jag min soffa och köksbord och resterande möblerna kommer som sagt på lördag! Nu återstår bara tapetsering, ska ner och prata med hyresbostäder imorgon. Då ska jag alexandra och lisa tapetsera, om resultatet blir bra vet i fan, men kul blir de!

Ska lägga in bilder på sakerna, men gör det imorgon. NU ska jag äta sen vila.

Vila

Har precis ätit mat tilllagade potatiskrocketer, kött och bearnaisesås. Och självklart sallad till med en massa citron. Citron är något av det godaste som finns, med en massa salt på.

 Nu tänkte jag lägga mig ner och vila, har så förbannat ont i ryggen, tror det mer är brösten som väger än magen. Har även börjat med en massa bäcken/rygg övningar som tydligen ska lindra lite. Så vi får se längre fram om det har gjort någon nytta eller bara tagit mycket av min tid.

Och jag som ska bära lite idag, ryggen kommer få ta stryk idag igen.

Vädret sviker.

Vaknade i hopp om att det skulle vara fint väder, men när jag kollar ut nu så ser jag bara en massa fula gråa moln. Tycker vädret ska börja bli bättre nu, hade ju tänkt att "sola" med isabel idag om solen hade lyst. Så idag får det bli andra planer.

Ska iallfall träffa mia och vi ska hämta lite saker sen åka till jysk och köpa mitt köksbord:


(stolarna har jag redan, köpta förra året. 4st för 199)

Lagerhaus = skit.

Idag var jag på hagebycentrum och kollade på lagerhaus, hittade dock bara 2 krukor, 4 ramar (till ultraljudsbilderna så nu står dem så fint) och ett dl mått. När man inte har pengar vill man ha allt, men konstig nog att när man har pengar så hittar man ingenting.

Och blir antagligen en vit divan soffa, den var även lite större och för samma pris. Åker antagligen och hämtar den imorgon.

Kom precis hem efter att ha varit med lisa och irre på halvars och sedan vidare till lisa och planerade inför hennes födelsedag. Nu ska jag vila ryggen!

Färdigt.

Mornmorn.

igår blev det en lång dag, först åkte jag som sagt ut till ikea med alexandra. Och fick med mig massa fint och behövande hem. Bland annat skötbord,klädsel till skötbord,badbalja och snutte filtar till bebisen. Sen lampor,bord, gardiner och lite annat till lägenheten.

Ska köpa soffan och köksbordet idag, och även kolla lite på stan efter lite småplock. Vill så gärna få iordning allt så fort som möjligt.

Sedan på kvällen så åkte jag alexandra och lisa hem till mig och fixade och monterade upp lite saker och sedan åt vi bara en massa onyttigt och umgicks. Och även idag ska jag träffa lisa som ska med mig och kolla efter lite saker.

Hörs senare..

Shopping

Idag blir det att åka till ikea med alexandra, kommer handla hem en massa saker. Ska även passa på att köpa hem skötbord och lite snuttefiltar till bebisen. Och imorgon köper jag min svarta divan soffa (skinn) i från jysk. Så snart börjar det likna ett hem. Och min dubbelsäng som jag ska få av farmor kommer på lördag.

Hade tänkt att jag skulle tapetsera om i lägenheten, men eftersom jag endast vill bo här fram tills nästa vår så hoppas jag nog över det. Och sen köper jag alltid bara svarta och vita saker, och det passar ju till allt!

Vi hör när jag kommit hem från ikea. Docker åker jag vid 13, men kommer inte hinna uppdatera innan för jag ska antagligen träffa min bror och amanda innan jag åker. Och träffa deras nya hund!

Ikea

Dem tomma plånboken åkte på 7000 kr idag, som jag endast ska spendera på en soffa och lite annat småplock! Så nu ska jag och alexandra och även kanske lisa åka till ikea och shoppa, finns inget roligare än att köpa saker till lägenheten och sedan komma hem och fixa iordning allt.

Var på migrationsverket som jag nämnde i tidigare inlägg och lämnade papper. Och dem skulle ställa mig i förtur för att han ska få komma hit och vara med mig sista tiden av min graviditet. Så nu håller jag tummarna på att allt går som det ska.

Nu ska jag göra lite rygg och bäcken övningar ( ryggen dödar mig ) och sedan sätta på en rulle.


Så glad!

Jag skulle ha skrivit igår men jag somnade innan klockan 11, var så trött. Så nu har jag sovit ut och ska snart på stan och fixa med en massa papper. Oftast är pappersgöra tråkigt, men dessa papper är skitroliga. Ni kan ju nästan gissa varför? Jo för igår fick jag mina efterlängtade brev från migrationsverket!! Jag blev så lättad och glad. Så nu ska jag ner och lämna in dem ifyllda papperna och får mitt svar INOM 4 veckor. Snart är min älskling här. NU är det nara!

Det blir 4 månader sen jag träffade honom nu den 21e juni! Tiden går fort. har vi väntat 4 månader så är 4 veckor ingenting!

Nu ska jag hoppa in i en dusch!

Linas student

Dålig uppdatering jag vet!

Har varit upptagen igår och idag. Igår fick det bli mys med isabel här hemma. Åt mc donalds och bara umgicks helt enkelt.

Och idag tog lina studenten!! Var på hennes utspring och åkte sedan hem till henne och åt tårta med alla tjejerna:)

jag tänkte berätta lite mer saker i nästa inlägg som kommer senare!

Jobbcoach

Helluu..

Idag har jag varit på academedia (jobbcoach) och fått ett bra cv skrivet som hon nu ska skicka in till olika företag och kanske hoppas på ett tillfälligt jobb. Så nästa vecka ska jag dit igen på massa andra möten.

Jag tog mig en långpromenad ner till stan från navestad. Det blir en lång bit de, men har varit lite lat sedan jag flyttade till lägenheten. Och idag mår man som ett arsel, det vill säga dåligt. Har gjort det sedan igår kväll, känns som jag kommer bli sjuk.

Nu ska jag laga pasta med ost/bacon sås..

smärtlindring & förlossning

Nu har man äntligen kommit hem. Det var intressant idag på föräldrautbildningen, vi pratade bland annat om smärtlindring (är fortfarande fast besluten att endast ta lustgas) och kollade på en förlossningsfilm. Lite förfinad var nog filmen, istället för att jag tyckte den var läskig eller att de såg ut att göra ont så blev jag tårögd haha..


Nu ska jag försöka sätta igång fantasin och se vad jag kan laga för middag idag.. Är hungrig, åt senast vid 11.

Jag uppdaterar senare ikväll..

Godmorgon

Har precis kommit ut ur duschen och nu sitter man bänkad framför världens sämsta seria : våra bästa år. Den är så dålig att man blir beroende utav att kolla på programmet! Ska äta frukost och börja fixa mig för att sedan åka till mvc igen och ha föräldrautbildning.

Pusspuss

Hungrig

Jag har ätit som en gris idag, men jag är fortfarande lika hungrig som en gris! Jag förstår inte, för några dagar sedan var apetiten som den alltid varit, men nu helt plötsligt så känns det som jag måste äta varje timma.

Nu ska jag kolla på "dear john" och försöka somna skapligt..

Sömnen

Jag vaknade nu!! Jag skulle endast lägga mig ner för att vila efter maten och kolla på tv men sömnen tog över.
Får lite ångest när jag sover så länge och under dagarna, fast inte har jag missat så mycket med tanke på att vädret suger.

Så nu ska jag laga mat igen, Försöker hålla i dessa måltider: frukost lunch mellanmål middag och kvällsmat haha.. Det är så det ska vara, vill även att lillen ska komma ut och vara stor och frisk. Så vad ska man laga?
Ris kyckling och currysås lutar det åt!

Imorgon har jag även föräldrautbildning igen, vi ska kolla på en förlossningsfilm!! Vad hemskt, jag kommer sitta där och ha ont för mig själv och grimasera under hela filmen typ. aj aj..

Hörs senare


Saknar er <3


5 och en halv månad!



Helt sjukt att det bara är 125 dagar kvar till förlossningen! Vart har tiden sprungit iväg?
Allt har gått så otroligt fort, jag längtar.


usch..

Jag orkade inte blogga och jag stannade även bara hemma.. Skulle ha varit iväg hela dagen, men jonna kom hem till mig på besök så åt vi mat och pratade om allt vi missat under denna tid vi inte setts ( 8 månader). Det blev en hel del uppdateringar och skvaller.

Nu är jag på det sämsta humöret och ont i fötter och rygg så nu ska jag sova. Och om bara den lille i magen också ville det, men nej på kvällar och nätter är den vaken och rör sig.

iväg..

Godmorgon säger jag nu, fast jag steg faktiskt upp vid 7. Har hunnit med ganska mycket sedan dess som t.ex ätit frukost, plockat iordning och ställt in allt i diskmaskinen som nu diskas. Ska även sätta igång och fixa iordning mig själv, hoppa in i en dusch och sedan börja med maten. Får bli en tidig lunch eftersom jag ska iväg och kommer inte hem förens senare ikväll.


buu

ALLA suger förutom amanda & emily som kommenterar min blogg!


Rensa luften

Jag har haft mina perioder där jag har varit hur känslig som helst. Men nu är det som värst. Jag håller på att dö!
Jag klarar inte av bland annat att se några lyckliga eller sorliga filmer, jag brister ut i tårar. Och när jag är ensam är det värst. Jag klarar inte av att "tjaffsa" med min pojkvän. Det går inte riktigt och förklara sig hur känslig man är för dem som inte varit gravida kanske jämnför det som när man har mens, MEN så är inte fallet! Helt seriöst så orkar jag inte vara såhär känslomässig, det tar på mina krafter och jag känner mig svag. Börjar min dag dåligt då gråter jag igenom hela resterande dagen.

Och någonting som gör allt betydligt mycket jobbigare är att min pojkvän inte är här ännu. Känns som att nu står jag inte ut med väntan längre, fast jag vet att nu är det mycket mindre tid kvar än vad jag än så länge har väntat på honom. Men någongång måste tålamodet ta slut och nu börjar saknaden och behovet av att ha honom här ta över. Så dessa faktorer blandat med dumma hormoner  kanske bidrar lite till mina känslomässiga dagar ?!

Och bara för att klippa av den tråkiga tråden så kan jag gå till det positiva och det är att jag känner verkligen att jag har vänner som bryr sig om mig och min graviditet. Vänner som kanske till och med längtar lika mycket som mig efter bebisen, och som bara vill gosa. Det känns underbart att ha vänner som står brevid min sida. Ett plus poäng är att dem faktiskt drar fram det positiva i att vara gravid och bli mamma och endå har ingen av dem barn. Tack tjejer för att ni tror på mig.

Jag behövde skriva av mig. Och jag påbörjade detta inlägg för att jag satt faktiskt och tjöt för att jag va arg HAHA!


Könsbestämning

Jag har bestämt mig för att inte kolla upp könet på min bebis! Jag känner att det blir mer spännande att få reda på det i samma stund som man kämpat för att få ut sitt barn. Att få veta det i den stunden då graviditeten slutar och att man äntligen får reda på vad det är som man under 9 månader har grubblat på.


Sedan känner jag att 600 kronor kan man istället lägga på att köpa pojk eller flick kläder efter födseln, dock blir det inte mycket för 600. Men dem växer endå så snabbt så det måste endå inhandlas kläder. Så nu fortsätter jag med att köpa unisex kläder, så får den "rosa eller blått" när den kommit ut :)

Jag är nyfiken, men bestämd! Antingen får jag min keyline nicole eller milian atheo <3


Skogstur

Nyduschad och mätt.. Nu är frågan vad jag ska göra resterande tiden av dagen?

Kanske ut och gå en långpromenad i vrinneviskogen? Det är verkligen ett plus att jag har skogen så nära. Kan inte sitta hemma varje dag och bli en fläskpadda inte. Vi hörs senare..


Solen

Såhär blir resultatet om man sitter med ryggen mot solen i flera timmar..



Blir ingen snygg bränna inte, hade både tröjan och behån på mig!


Wasaparken

Blir att träffa malin och vi ska sätta oss i wasaparken och köpa något gott som jag nämnde i tidigare inlägg att jag ville göra. Vill passa på att njuta av den underbara solen!

Fick en kommentar av emily om fotot i förra inlägget där jag sitter med en tallrik med mat ( pescado frito ) och det är inte jag som har lagt upp haha, det var dem på restaurangen som serverade, men som jag sa till emily att om det hade varit själv servering hade det varit lika mycket på tallriken haha! Det är så jävlaaaaaa gott! Du får en hel friterad fisk, mums! Nu blev jag hungrig.

NU ska jag hoppa in i en dusch och börja fixa inför vårat lilla mys i wasaparken hehe..

Chile 2009-2010











Bästa resan någonsing!


Utedag

Jag hade tänkt och sova ut idag, men vaknade alldeles nyligen av att solen lyser in. Men känner mig pigg så kanske inte behöver mer sömna och sedan när jag kollar ut genom fönstret så vill man inte sova bort dagen.

Idag är jag sugen på att ligga på en gräsmatta med både skugga och sol, köpa en massa gott och umgås med vänner. Men frågan är vilka som kan? Studentveckan är i full gång så alla kanske inte mår så bra! Men ska höra med dem så får vi se vad som händer.

Uppdaterar senare, ska äta frukost nu!


Blö!

Har inte orkat uppdatera någonting idag. Var på stan ett tag men kom hem skapligt och la mig och vila. Vaknade för ungefär en timma sedan. Så nu har man mättat magen med spagetti och köttfärssås.

Någon som vet något bra mot värk fötterna? Jag klarar inte av ens en kvarts gående på stan, det värker. Känns som jag stått upp i flera timmar! Eller så kanske jag bara har fel skor på mig!
 
jaha vad ska man göra resterande av tiden på denna dag? Gå en långpromenad kanske!!

Tvättdag

Har precis varit och slängt i 2 tvättar, dock återstår det 2 maskiner till. Passar på och tvätta det mesta medans man har tiden. Imorgon ska jag upp och göra en massa ärenden tidigt igen.

Berättade ju i förra inlägget om att jag varit på arbetsförsmedlingen, och kan förklara lite av det jag var på möte om, dock förstod jag inte så mycker heller. Men aktivitetsbidrag kallas de och man får pengar i månaden och man ska göra någonting(?) varje dag från 8-17 ( som ett jobb). Haha så mycket förstod jag men det blir nog bra.

Nu ska jag ta mig ett fot bad och försöka få mina fötter att må bra! Dem har svullnat skapligt mycket nu :( aj aj.

Elak morgon

En hektisk morgon har det varit, var uppe innan tuppen. Somnade runt 11 igår kväll och vaknade imorse vid 6. Lika bra att stiga upp så man får allt fixat. Duschade och åt frukost. Insåg under tiden att mitt internet är trasigt (till och från).. Hur ska jag prata med killen? Jo åkte ner till stan vid 9 köpte ett kort som man ringer utomalnds med och fick bara 8 min prattid, eftersom jag ringe mobil till mobil. Jag tjöt som en liten gris och tänkte hur fan ska jag prata med honom!?

Men nu verkar internet vilja funka igen, så hoppas de håller i sig till ikväll iallafall.

har även fixat med arbetsförmedlingen idag.. berättar mer senare, ska laga mat.

..

Har precis kommit hem efter att varit på föräldra utbildningen, som jag tyckte va helt okej. Pratade mest om sådan som man givetvis redan vet. Men även visade dem upp ett plastbäcken och visade lite hur en förlossning fungerar, så nästa vecka ska vi kolla på en förlossningsfilm. Jag kommer nog skita på mig, tycker inte om att se sådant.

Var även och handla de hem det "sista" som jag behövde, men blev tyvärr inte de sista eftersom man glömmer det mesta. Har burit för mycket tungt denna vecka, fick smaka på mina första sammandragningar igår, kändes läskigt att man blev så stenhård i nedredelen av magen. Så ska nog ta det lite lugnare framöver.

Nu tänkte jag laga lite mat (pasta med ost/skinksås) och sedan lägga mig och vila..


Föräldrar utbildning

Nu har jag vaknat till liv i min nya lägenhet. Inga spöken inga konstigheter! Ska upp och äta frukost snart, måste till mvc idag eftersom jag ska på "föräldrar utbildning". Det är väl nyttigt det med, oavsett om jag läst ut alla mina böcker om graviditet och läser dagligen på internet, så finns det alltid någonting nytt och lära sig?!

Efter mvc så ska jag till willys och handla lite. Sen ikväll blir det att tvätta!
Hörs senare..

RSS 2.0