..

Jag klämmer in dina frågor melissa ;)

Vad va dina planer egentligen när du åkte till chile?
Hur träffades du och jose?
Hur länge har ni varit tillsammans?
Kärlek vid första ögonkastet? ;)

svar:
Mina planer var att PLUGGA!Men så blev det ju inte som du ser haha..
Vi träffades genom en gemensam vän och har varit tillsammans sedan den 25 december. Och jaa kärlek vid första ögonkastet var det absolut. allt gick fort men kändes helt rätt :)

Svar!

Malin:
vad var första tanken som slog dig när du såg att du var gravid ?
Är du nervös inför förlossningen ?
vad gör dig mest nervös över att bli mamma ?

Svar: Samtidigt som jag skrattade så grät jag, men eftersom jag redan misstänk att jag var gravid så visste jag vad jag skulle göra.

Jag börjar bli nervös inför förlossningen, du om någon vet ju hur jag är när det gäller blod,smärta och sprutor ;)

Att jag ska misslyckas, och gå i samma fotspår som min egna mamma.


Emily:
Tror du att du kommer gå över tiden?

svar: Nej, faktiskt inte. Men med min "otur" så kanske det blir så endå haha..

Anonym:
Vem är pappan? Är ni tillsammans?

svar: Jose heter han, ingen som vet vem han är ;) yes vi är tillsammans.

Sandra:
vilka ska vara med på förlossningen?

Hur gammal är din karl ;D?

Ska du tillbaka till Chile inom en snar framtid?

Svar: Min pojkvän och hans mamma ska vara med under förlossningen. Och jose är 21 (89a). Om några år, först ska jag plugga här och sedan kanske bara resa ner som en semester. Men Att bo därunder än längre tid får bli om några år.

Amanda:
vad tycker du om hundfan? Svara ärligt! :P

Svar: Vad jag tyckte om hundfan? Heeeelt underbar och snäll. Dock lite galen när han får sina damp ryck och springer fram och tillbaka ;)



Magen


Såhär ser min mage alltid ut på kvällarna, ibland även värre. Den gillar att trycka ut sig!


Frågestund?!


Eftersom det är så DÅLIGT med kommentarer, så tänkte jag köra med frågestund. Då kanske ni nyfikna människor nappar mer ;). Ni får fråga vad som helst, Och svarar i princip på allt.. Nu har ni chansen!

(dock svarar jag på det imorgon)


mys..

Städningen är klar, magen är mätt, filmen är nedladdad och kladdkakan står i ugnen. Med andra ord så blir det en slappar dag!


say you say me

Godmorgon!

Nu har brorsan och hans flickvän varit här och hämtat hunden, så nu är man ensam igen. Då kanske man ska passa på att städa, inte för att det är speciellt stökigt. Men sysselsatt blir jag iallafall för ett tag.
Jessica ville ses på stan och fika idag, får se hur det blir med det. Annars händer det inte så mycket merför dagen. Så en uppdatering kanske sker senare om det finns något att skriva om..

Läkarbesök

Var på läkarbesök idag på mvc, ringde min barnmorska imorse som bokade in mig. Har haft fortsatt med "mensvärk" plus mycket sammandragningar. Så fick göra en gyn undersökning, samt ultraljud för att kolla att livmodertappen var okej. Hon tyckte allt såg bra ut och skickade även iväg prover utifall dem skulle missa något. Sen gjorde dem även ett ultraljud på magen så jag fick se bebisen igen :D Dock inte i helhet för den har blivit för stor, så fick se den i delar. Lite av ansiktet fick jag se innan den snabbt nonchalerade mig och vände sig. Och låren såg så tjocka och gosiga ut! Nu längtar jag bara ännu mer..


Dagens..

Har precis kommit hem, nu står farmor och lagar chilensk mat ( pastel de choclo ) Så underbart gott.. Var nere på stan förut och hämtade ut pengar på forex och sedan betalade jag min pojkvän och hans mammas biljett. Så nu kan jag med säkerthet säga att han reser den 21 augusti.

Passade på att handla hem lite mat och även boka farmors biljett hem imorgon, men hon kommer tillbaka nästa vecka! Och idag får jag finbesök HAHA, min bror,hans flickvän,dotter och hund kommer. Dock stannar hunden kvar med mig tills på fredag om jag förstod rätt, så nu blir jag sysselsatt i några dagar, skönt!

Bokat!!

Nu är biljetterna bokade för min pojkvän och hans mamma. Dem reser den 21 augusti och är i stockholm den 22augusti på kvällen! Dagarna fram tills dess kommer gå så fruktansvärt sega!! Samma datum som han reser är det exakt 6 månader sen vi sågs sist.. Jag kommer vara extremt nervös!

vecka 29

Idag gick jag in i vecka 29! Jag tycker allt har gått så himla fort, hinner ju inte med någonting känns det som! Skönt att nästan allt det materiella är klart, snart blir det även en babyshower!

Och min lilla älskling där inne i magen min, du som var så lugn? Nu går jag dag och natt och känner hur du rör dig, magen åker åt alla håll och kanter. Antar att den putar ut med rumpan eller ryggen för ibland så är hela magen sne på mig eller att det sticker ut något runt. Men så länge du rör dig så blir jag glad. <3

:)

Vet ni vad? Imorgon får ni veta ;)

Hjäääälp!

Jag får inte ihop den förbannade byrån som jag köpte, blir galen här hemma! Behövs en karl i detta hem, så snart får han ta och komma. Och hoppas han är händig annars kommer ingenting i detta hushåll vara som de ska haha.


Var på hageby centrum och handlade lite, fick med mig min efterlängtade mopp!! Så fick bli en promenad dit och hem.. Kändes både i fötter och mage! Nu ska jag och farmor äta någonting innan vi slänger oss framför tvn.

Sammandragningar..

Har sovit bort hela dagen, men dem uppe på förlossningen sa åt mig att vila resterande tiden av dagen.
Har haft väldigt mycket med sammandragningar och idag kom det minst 5-6 på en halvtimma, så jag ringde upp till förlossningen eftersom en vän sa till mig och även min barnmorska sa det sist när jag var på besök.
Men dem sa till mig att ta panodil + vila och skulle det inte sluta så skulle jag ringa igen.

Nu har jag vilat och är skapligt uttråkad..

Mornmorn

Nu hälsar jag frukosten välkommen för att sedan åka och handla hem lite mat. Och jag kanske har något roligt att berätta nästa vecka, jag håller tummarna för att det blir som jag vill.

segt..

Segaste dagen på länge, känns som den aldrig tar slut. Idag gick man upp redan vid 8 och börjadestryka gardinerna och sedan hängt upp dem både i sovrum och kök samt satt på nya påslakanen. Blev fint fint!

Gick sedan hem till melissa där även camila och jenka var. Gosade lite med melissas son, vilket gör att man längtar ännu mer till sin egna bebis. När jag kom hem slog jag ihop i en timma, så idag har jag sovit "middag" 2 gånger. Men det har verkligen behövts.

Nu ska jag kolla på film..

Mvc

Eftersom det varit dålig uppdatering på senaste tiden så har jag inte berättat hur det gick på mitt senaste barnmorske besök. Allt såg bra ut hjärtljuden låg på 140 och magen var 29 cm. Hon tyckte jag verkade pigg, men själv känner jag hur kroppen sakta tar stryk. Glad över att jag än så länge inte fått foglossning iallafall.

Däremot måste jag sluta stressa och fixa allt själv, glömmer bort att jag är gravid ibland och finns saker jag inte kan göra, som att lyfta för mycket tungt. Börjar få väldigt mycket med sammandragningar plus mensliknande värk. Så barnmorskan sa att skulle dem börja komma oftare så skulle jag ringa till förlossningen?! Men bara att göra som hon säger.

Och jag har gått upp 2 kilo från den 23 juni till 21 juli. Helt okej. Än så länge har jag endast gått upp 9.5 kilo på 7 månader..

inköpen






Spjälsängen fick butiken beställa hem, så kommer runt augusti!


Köpdag

Har precis kommit hem efter en heldag på ingelsta, har handlat hem en massa saker..

  • Barnvagn
  • spjälsäng + madrassen
  • plasma tv
  • Byrå
  • Gardiner
  • påslakan
  • dörrmatta
  • Microvågsugn
  • klocka



Slänger in lite bilder på sakerna senare, nu ska jag vila.


Färdigt!

NU är man färdig i sovrummet med tapetseringen, blev riktigt bra! Så imorgon ska vi ner till jysk och kolla på lite möbler plus gardiner och påslakan. Sedan vidare och kanske köpa en plasma tv och sist men inte minst vagn och spjälsäng! Skönt att börja komma iordning. Slänger in bilder på sovrummet när jag fått upp allt!


-.

Nu har jag städat hela lägenheten och jag är helt slut. Idag kommer farmor till mig och ska stanna ett tag,så vid halv 7 ska jag åka ner till gamla bussstationen och hämta upp henne. Jag ska ta hand om henne och bara låta henne slappa efter allt hon gör för mig. Hon är värd all upppassning!

Jag ser inte fram emot morgondagen då tapetsering står på schemat, fy fan vad tråkigt det är!


12 veckor kvar!


.

Imorgon börjar jag blogga som förut, har haft jobbiga dagar och ingen lust att blogga allst. Vi hörs imorgon!

Tapetsering!

Idag blir det att tapetsera, hoppas att det blir klart. är expert på att påbörja någonting men sedan inte avslutat!

Hörsnär det är färdigt!

Dagens

Sådär nu är sängen hämtad, fixade det imorse med min morbror.  Dock kan jag inte sätta upp den, för det fattas 4 ben som jag måste köpa till på tisdag.
Så nu är man hemma med malin, har varit och ätit pizza och hunnit med att slänga in 2 tvättar.

Har ingen lust att blogga allst.. så vi hööööra


Norrköping

Idag åker jag hem och det ska bli skönt. Borta bra men hemma bäst så är det alltid. Men det var skönt att få komma iväg och bara lämna allt hemma. Men när jag kommit hem har jag en massa att göra endå. Bland annat tapetsera som ännu inte gjorts.

Sådär nu har bebisen fått sig ett eget sparkonto!! Min farbror var snäll och satte in 1000 kr. Så att framöver ska jag börja sätta in en liten summa. Bättre att börja tidigt än sent.

Uppdatering kommer när jag är hemma igen..

Eminem.- 25 to life

Down and died for you I no longer cry for you.No more pain bitch you took me for granted.Took my heart and ran it straight into the planet.Into the dirt I can no longer stand it. Now my respect I demand it.
Imma take control of this relationship
Command it, and Imma be the boss of you now, goddamnit.And what I mean is th...at I will no longer let you control me.So you better hear me out this much you owe me
I gave up my life for you, totally devoted to you while I've stayed. Payed for all the way, this is how I fucking get repaid?


Horoscop & magkänlsan besannades!

Lästen en persons horoscop för julimånad och det stod inte så trevliga saker, vilket till slut även besannades. Lita även alltid på dig magkänsla, den har aldrig fel!

Nu ska jag till kyrkogården och hälsa på pappa,farbror & farfar!


Ett liv i min mage!

Jag har lite svårt att förstå att jag har en liten människa innuti mig som är helt utvecklad som endast ska öka i vikt och längd. Och för varje gång jag känner hur den rör sig ( Den rör sig inte lite ) så blir jag lika rörd varje gång även om jag känner av den varje dag och nästan hela tiden.

Blir rörd när jag kan känna "formen" när den helt plöstligt ligger i en viss ställning så kommer jag med min jobbiga hand och smeker magen och bebisen flyttar sig och det känns som en liten tennisboll som trycks ut och byter plats.

Eller när den sparkar till höger,vänster,upp och ner och ibland precis vid min utstående navel och gör den mer utstående än vad den redan är och gör så att den rör sig.

Skulle kunna skriva massor om allt som gör mig så berörd och lycklig med den lilla varelsen inom mig.
För en gångs skull i mitt liv känner jag mig inte ensam och främst av allt så är jag aldrig ensam.


Ge dig!

http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=6135577

Kvinna åtalad för 28 bedrägerier

Linköping

En 20-årig kvinna från Linköping åtalas för att ha lurat ett 40-tal personer att betala sammanlagt 43 830 kronor för bland annat kläder som hon inte haft tillgång till.

Kvinnan erkänner samtliga 28 bedrägerier.

Bedrägerierna har pågått på internet i nästan ett halvår. På sin blogg har den 20-åriga kvinnan erbjudit kläder, telefoner, datorer, kameror med mera till försäljning utan att ha skickat varor. I många fall har köparen betalat in pengar på kvinnans konto utan att få någon vara hemskickad. När köparna har kontaktat henne och bett henne att betala tillbaka för utebliven vara har hon många gånger redan använt pengarna till mat och hyra.

Kvinnan erkänner att hon i de fall som hon inte skickat någon vara inte heller haft varan som hon påstått. Sammanlagt har kvinnan lurat till sig 43 830 kronor. Bland bevisen finns utöver erkännandet en mängd papper på mejlkorrespondens och kontoutdrag





Hahaha kan inte låta bli att skratta! Hoppas att du denna gång får det straffet du förtjänar.

Färgar håret!

Har precis slängt i en färg i håret, det var på tiden att jag tog tag i det. Såg lite skabbig ut i skallen med utväxten! Även dags och klippa det, topparna är torra och slitna. Jävla sol som förstör allt. Graviditeten har även förstört mitt hår. Men snart är det över!!

29 grader inomhus - 32 grader utomhus. Vart i helvete ska jag vara för att inte svettas som en gris?

El kilo


Vädret tar kål på mig.

Jag klarar inte av denna värme längre. Jag ska egentligen inte klaga, utan visst är det härligt med riktig sommar, men nu är det mer än vad jag klarar av. Inatt regnade det lite och åskade samt blixtrade så det bara sket om det. Jag låg i sängen med täcket över huvudet när det bumrade till, och det var inte lite de bumra utan hörde hur fönsterna på övervåningen skakade. Och med min vilda fantasi så låg jag och inbillade mig att det fanns en psykopat lös som sprang runt i regnet och skulle jag titta ut mot fönstret skulle jag se en man med kappa ståendes och kolla på mig med allt vatten rinnandes över honom. Jaa fantasin är vild och även om jag vet att det endast är fantasi så lyckas jag skrämma upp mig själv!!

Nu ska jag in i en kall dusch..

öland strand..

var en heldag på öland och badade! Hade det jätte mysigt bara det att det var fruktansvärt varmt. Bjuder på en tjockis bild och sedan en liten video, yes har lite svårt att hitta fötterna med denna mage ;)




Nostalgi!

Jag får nästan lite ångest när jag hör dessa 3 låtar. Det ger verkligen minnen från min resa i chile. Påminner mycket om tiden ihop med min pojkvän och hans familj och vänner. Massa bilder som far upp i skallen på mig!



Öland

Nu åker vi till öland över dagen och badar. Tar ungefär 1 timma och 15 min med bil, så resan blir inte så lång! Jag uppdaterar med bilder när vi kommit hem igen. Puss & Kram

100710

Är i växjö har varit här sen i förmiddags, gick lite på stan och fick ett par nya skor. Sedan åkte vi hem till ett par vänner till mina farmor och blev bjudna på middag. Nu ska vi äta tårta medans matchen är på! Hörs ikväll!


Presenter till bebisen

Efter en dag på stan i lilla växjö fick jag allt detta till bebisen av min farmor & farbror..



- 3 bodysar
- pyjamas ( blååå jag vet )
- 4 par strumpor
- Snutte nalle
- Shampoo & body lotion
- 2 nappar

( Och jag fick mig 2 klänningar )


Förvärkar..

Godmorgon säger jag efter en ganska jobbig natt!

Hade flera kommentarer om att jag antagligen börjar få förvärkar, och jaa det måste ha varit det. Inatt har jag legat och haft ont från magen bak till ryggen plus att jag inte kunde vända mig för magen var ganska känslig. Kan bero på att kissblåsan även var full och minsta lilla rörelse hade jag väl kissat ner mig haha..

Usch nu börjar jag ångra mig lite, har ju endast bara en utväg hehe.. SMÄRTA!

Men nu är allt bra så vi ska åka ner till växjö och kolla runt lite, så tar med mig min nya kamra och tar lite bilder som jag senare antagligen lägger upp.

Hörs senare..

The trip

Resan gick bra och den kändes inte allt för långt. Men mot slutet sa kroppen ifrån så nu har jag ont överallt. Har även börjar få som mensvärkar, någon som vet vad de kan vara och vad det beror på? När man väl kommit fram så väntade en stor middag med grillat och massa olika sallader plus efterrätt, alltid skönt och bli bortskämd!

Nu håller vi på och planerar vad vi ska göra för liten trip, till stockholm eller öland?

Byebye..

Vad ska man göra resterande tid som finns kvar av dagen? Svulla i sin ensamhet och packa inför morgondagen? Ja det låter bra det, så får det bli!  Imorgon ska jag sitta i en buss i 5 timmar :O Jag kommer ha så ont överallt när jag kommit fram, men blir värt det. Vi ska även till öland i kommande veckan! Skönt att komma bort och bara få njuta.

kanske skriver imorgon innan jag åker, annars blir det uppdatering från lesseboooo!

Cinderella man

Blev att åka hem till emily imorse och äta frukost, och sedan vidare till stan och göra lite ärenden. Dock hatar emily mig eftersom jag sa att de inte var långt dit vi skulle, men det var de! Och i denna värme så blir det jobbigare plus att jag får så ont i mina fötter :(  Men vi kom iallafall fram och sakerna blev gjorda.

satte oss sedan i wasa parken en stund, blev inget långvarigt båda 2 var väldigt sega. Så nu har man hunnit med att plocka och laga mat under den korta stunden man varit hemma, pluspoäng!

Vilodags!

(y)


Emilyyyyyy

www.agressia.blogg.se 
Tjejen som bjuder på sig själv & får en att skratta!


Eminem.. Min andra pojkvän!


-.

Snart förvandlar jag mina ord till handling och slutar blogga! NI suger på att kommentera och endå är statistiken rätt så bra. Och inte någon kommentar?

Idag blir det en heldag hemma då jag ska passa på att städa och tvätta. Försöka lämna allt här hemma i iordning gjort innan man åker och få kläderna tvättade. Och idag ska jag laga ris och korvstroganoff, en utav mina favorit maträtter. Allt med ris och grytor är favoriter.

Hörs..

Smååååååålääääänd

Har faktiskt inte haft tid att blogga förens nu.

Idag har man hunnit med städning,handla,gå på stan,fika & bokat biljetten till farmor. Åker ner till småland nu på torsdag och kommer hem inom 1-2 veckor. Ska bli skönt och komma bort från vardagen och göra lite annat. Alltid lika mysigt att vara i lilla lessebo, men ungefär 2000 invånare?! Niceeee.. Hälsa på pappa vid graven samt farfar och farbror (familjegrav) vilket inte blir allt för ofta.

Får även en kamra av min farmor när jag kommit ner, så nu kanske bloggen får lite mer livade blogginlägg med bilder?! Men endast om ni börjar kommentera, annars kan ni slänga er i väggen för snart lägger jag ner bloggen haha...

Böksjön

Jag är helt slut även om jag tog en tupplur på 2 timmar efter maten!! Kom hem runt 4 efter att ha varit i böksjön med alexandra,vagge och vagges bror. Blev en hel del bad eftersom jag inte är soltålig så de var skönt att bara kunna hoppa i när det blev för varmt!

Någon mer än bara jag som känner att man inte har sommar kroppen? Inte för jag haft det något år allst. Fast iof så har jag en anledningen denna sommar. Men till nästa sommar får vi hoppas om den inte är helt förstörd så att säga!


-


Badtime med alexandra. Uppdaterar när jag kommit hem!


usch

Idag har det varit en skit dag rent ut sagt, inte skönt för fem öre. Bara svettigt och ett evigt klagande. Jag svettades som en gris,ont i fötterna & i bäcknet. Det kan ju inte bli sämre va? Jag önskar mig en snöhög som jag kan slänga mig i när jag vill svalka av mig. Men eftersom vädret inte ville erbjuda mig snö fick det bli en kall dusch.

Och det jobbigaste av allt är när man nu har insett att man börjat gå upp i vikt och känner av hur innerlåren slår emot varandra och gör mig mer kobent än vad jag redan är, då är det deprimerande och om inte annat svettigt!

Ge mig höst nu,jag är absolut inte soltålig!

Shea smör!

Någon som har testat  yves rockers -spa vegetal- specialkräm för bristningar?

Var inne igår och köpte den, hade kostat skjortan av mig men den låg på halva priset så lite tur hade man. Kostar egentligen 300, så någon funktion bör den ju ha? Ska iallafalll prova i 4 veckor, för enligt vetenskapligt test så har det funkat på 28 dagar.



Mornmorn!!

Godmorgon!

Idag bestod min frukost av glass med chokladsås :S. Jag har sådan halsbränna och sura uppstötningar så tänkte att något kallt kanske kunde hjälpa till på traven!? Fick även tabletter av melissa, har hjälpt lite. Men jag är så kinkig gällande tabletter, det är tugg tabletter och jag får sånna kväljningar!

Idag blir det att åka ner till stan och hitta en present till lisa och sedan vidare till henne för idag ska det firas. Men det blir absolut inte utgång för min del, blir att åka hem ganska skapligt.

Kanske ska göra iordning riktig frukost så vi får i oss näring..

Målat

Har precis målat färdigt i köket, vilket slit jobb det är! Trodde det skulle vara roligt att måla men det visade sig ha motsatt effekt och ont i armarna hade jag! Men nu är det gjort iallafall och imorgon blir det att tapetsera med emelie. Snart är saker och ting klara i denna underbara lägenhet :)

Nu ska jag åka till hageby centrum och handla kanske unna mig något gott?

Gifts




Jag har världens bästa farmor.

Hon vill köpa allt detta åt mig, plus att hon även köpt en ny dubbelsäng åt mig.
Fastnade för melissas vagn och hittade flera snygga svarta vagnar med både ligg och sittdel. Vill ha en liknande som på bilden. Och en plasma tv är aldrig fel, ser även finare ut i hem med en plasma tv. Och sedan har vi ikeas berömda malm byråar, älskar malmmöblerna. Är i behov av fler lådor, eftersom jag ökas på med 2 personer ( pojkvän + bebis) och då ökas de på med kläder och prylar. Klädkammarna ärupptagna ett tag framöver!


RSS 2.0